Hoeveel passagiers vervoerde de eerste dag van de hogesnelheidstrein Ankara-Istanbul?

De hogesnelheidstrein Ankara-Istanbul vervoerde veel passagiers op de eerste dag: de hogesnelheidstrein Ankara-Istanbul (YHT) droeg ongeveer 5 duizend passagiers op de eerste dag van de expeditie.


Inhuldiging door premier Recep Tayyip Erdogan zei op vrijdag dat de 70-jarige droom van Turkije Ankara-Istanbul YHT de vorige keer begon.

Vanwege het feit dat de vluchten 1 week gratis zijn en de eerste expeditie samenvalt met de feestperiode, toonden de burgers grote interesse en maakten YHT's gisteren 6 reizen, 6 vertrekken en 12 aankomsten. Ongeveer 5 duizend passagiers maakten op de eerste dag gebruik van YHT. Burgers vormden lange rijen om kaartjes te kopen. De 409-3 dagen tickets van de YHT's met een passagierscapaciteit van 4 zijn al uitverkocht.

YHT, dat de reistijd tussen Ankara en Istanbul tot 3,5-uren reduceert, kan 250 km / h bereiken. Ticketprijzen voor de Ankara-İstanbul-lijn worden bepaald als 70 lire. Ticketprijzen zijn gratis voor 7 minderjarig, 7 voor 12-35 voor kinderen, 65 voor 35 en 55 voor studenten.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties