Wanneer beginnen Istanbul Ankara YHT-vluchten?

YHT
YHT

Istanbul-Ankara YHT-vluchten beginnen wanneer: Lütfi Elvan, minister van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie, Istanbul-Ankara YHT-reizen, zullen beginnen in de tweede helft van mei gemeld.


Lütfi Elvan, minister van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie, heeft in mei een bezoek gebracht aan de hogesnelheidstreindiensten Istanbul-Ankara. de helft zei dat het zou beginnen.

Minister Elvan had een ontmoeting met de Sudanese minister van Nationale Economie en Financiën Bader Eldin Mahmoud Abbas en de Sudanese minister van Landbouw en Irrigatie İbrahim Mahmoud Hamid in zijn kantoor op het ministerie. Minister Elvan beantwoordde de vragen van journalisten tijdens de bijeenkomst en zei dat de hogesnelheidstreinexpedities in Istanbul en Ankara in de tweede helft van mei zullen starten en dat zowel de opening zal worden gehouden als de vluchten zullen beginnen.

WE HEBBEN BURSA YHT LINE

Het YSE Yapi-Tepe Insaat-partnerschap zal tot 105 worden opgericht, met de infrastructuur van het 75 kilometer lange deel tussen de Bursa-Yenisehir, van het 393 kilometer lange project dat wordt aangesloten op de Ankara-Istanbul-lijn vanuit Bilecik.

De lijn is gebouwd in overeenstemming met de 250-afgelegde kilometersnelheid. 200 miljoen kubieke meter van de opgraving in hogesnelheidslijn bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd 100 miljoen kubieke meter vullen. Er wordt een complete 13-afbeelding gemaakt. ongeveer 10 kilometer tunnel van de lijn bestaat uit viaducten en bruggen. Bursa-Bilecik tussen 152 minuten wanneer het project is afgerond, Bursa, Eskişehir 43 uur, Bursa-Ankara 35 uur 1, Bursa-Istanbul 2 uur 15, Bursa en Konya 2 uur 15 minuten en vanaf Bursa en Sivas zal neerdalen 2 uur.

In het kader van het project is het de bedoeling om een ​​hogesnelheidstrein naar Bursa en een treinstation naar Yenişehir te bouwen en daar een hogesnelheidstrein naar de luchthaven te bouwen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties