Spoorvoertuigen zijn nu onder de garantie van TSE

Spoorwegvoertuigen worden nu onder de verzekering van TSE: het Turkse normalisatie-instituut (TSE), het Tuzla-brandweerkazerne en het akoestische laboratorium worden in de laatste fase opgericht. Dit laboratorium zal binnenkort operationeel zijn en in staat zijn om vuur- en akoestische testexamens uit te voeren op spoorwegvoertuigen.


In een verklaring van TSE werd gesteld dat harmon EN 45545 harmon standaard, die een geharmoniseerde norm is op het gebied van brandveiligheid in railsystemen, veel verwijzingen heeft naar EN TS EN ISO 13501-1-2 olan, de brandveiligheidsnorm in bouwmaterialen en die de basisstandaard is in het nieuw opgerichte laboratorium. De verklaring stelde dat sommige van de experimenten die kunnen worden uitgevoerd met betrekking tot de spoorweg in korte tijd kunnen worden uitgevoerd met de overvloed aan gemeenschappelijke testmethoden en dat het resterende deel binnen de reikwijdte valt en het vermogen om in de kortst mogelijke tijd te presteren wordt benadrukt.

TSE Marmara Region Coördinator Mehmet Hüsrev verklaarde dat ze de laatste fase in het Vuur en Akoestisch Laboratorium hebben bereikt om te worden gevestigd in Tuzla en dat ze binnenkort operationeel zullen zijn.

Hüsrev wees erop dat TSE de toepassingsmethoden op dit punt heeft voorbereid en dat brand- en akoestische tests en onderzoeken van spoorwegvoertuigen nu in hun laboratoria kunnen worden uitgevoerd en zei: "Als TSE kan ik zeggen dat we ook op dit gebied assertief zijn. In ons land, met name op het gebied van testen en inspecteren, worden deze diensten uit het buitenland gehaald omdat er niet genoeg laboratoriumdiensten zijn. landelijke aanbieder van TSE testen inspectiediensten in ons land van Turkije als we willen op grote schaal te zijn. Ons werk gaat in deze richting verder ".

Hüsrev benadrukte dat zij binnenkort een nationale workshop zullen organiseren in overeenstemming met de richtlijnen van Fikri Işık, minister van Wetenschap, Technologie en Industrie.

X 1, waar de noodzakelijke voorwaarden voor het leveren van test- en inspectiediensten in ons land en de problemen en oplossingsvoorstellen van de relevante instellingen zullen worden besproken. De nationale test- en inspectie-workshop zal in mei plaatsvinden. Bij deze gelegenheid zal onze afhankelijkheid van het buitenland worden geminimaliseerd en dit zal bijdragen aan de nationale economie. Als TSE is onze prioriteit de menselijke gezondheid en veiligheid en we doen al ons werk in deze richting. Nu zullen onze spoorwegenvoertuigen onder de TSE-garantie vallen. "


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen