Acute Snow Sports Little Ski Team

Acute Snow Sports Little Ski Team op het podium: Acute Snow Sports Little Ski Team op het podium in etappewedstrijden in Uludağ!

Het AKUT Snow Sports Junior Team, dat onder de sponsoring van MEDICALPARK-VBG DENIZCILIK-PEGASUS AIRLINES deelnam, nam met 7 atleten deel aan de Turkey Junior Pointed Ski Competities, gehouden in het Bursa/Uludağ Skicentrum op 8-2014 maart 190, waaraan 12 atleten deelnamen. Het AKUT Snow Sports Junior Team, dat 2 gouden en 2 bronzen medailles won in de slalom- en grote slalom-disciplines in de junior herencategorie, en 1 bronzen medaille in de slalom-discipline in de junior meisjescategorie, mikt op het kampioenschap in de Turkse Skikampioenschap.

In de categorie Junior Boys won Eren İŞÇİMENLER het goud en Erke BESLER de bronzen medaille op de Grote Slalom, in de Slalom won Erke BESLER het goud en Eren İŞÇİMENLER de bronzen medaille, en in de categorie Junior Girls won Peri TÜFEKÇİ. de bronzen medaille. Met deze resultaten won het AKUT-team 12 van de 5 uitgedeelde medailles en liet zien dat het assertief is in de kampioensfinale die op 27-28 maart 2014 wordt gehouden.