Crane Solutions voor spoorwegworkshops

Crane Solutions voor spoorwegworkshops: Konecranes heeft een brede service-ervaring in de energiesector. Kranen en andere hijsapparatuur zijn erg belangrijk voor energieproductie-installaties, vooral tijdens de bouwfase en tijdens het onderhoudsproces. Kraan- en hefwerktuigen moeten in de meest veeleisende omgevingen met precisie, veiligheid en volledige betrouwbaarheid kunnen werken om aan de specifieke eisen van de energiesector te voldoen. Konecranes biedt hijsoplossingen voor alle soorten krachtcentrales, van traditionele kolengestookte elektriciteitscentrales tot grote waterkrachtcentrales of indirecte windparken.
Konecranes ontwerpt en produceert een breed scala aan geschikte apparatuur om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van veel energiecentrales. Konecranes hefoplossingen bieden een betrouwbare service door de veiligheid te verhogen, de levensduur te verkorten en een langere bedrijfstijd te bieden.
Breed scala aan producten afgestemd op de behoeften van de klant
Bovendien past Konecranes kranen aan om de noodzakelijke toepassing en functies te bieden voor de efficiënte werking van een energieproductiefaciliteit. Naast vele andere producten bestaat het assortiment uit:
· Turbine-ruimtekranen voor installatie en fijnregeling van turbines, generatoren en hulpapparatuur
· Transportwagen met dubbele kraanschuit
· Compacte, lichtgewicht kettingkranen met hoge hefsnelheden in behuizingen voor windturbinemotoren
· Ingang portaalkranen gebruikt om de poorten van hydro-elektrische dammen op te heffen
· SMARTON® onderhoudskranen
· Zwenkkranen en monorails voor kleinere hijswerken evenals CXT®-kranen voor werkplaatsen
Naast het brede assortiment hijsapparatuur biedt Konecranes ook gepatenteerde Intelligent Solutions-technologie. Deze technologieën omvatten Oscillation Control, Micro-Speed ​​en Controlled ligthing, wat het werken met de kraan vereenvoudigt, de hijsveiligheid en -efficiëntie verbetert.
Konecranes vermindert het risico op uitval van apparatuur aanzienlijk met preventieve onderhoudsprogramma's die zijn aangepast aan de operationele vereisten. De gepatenteerde TRUCONNECT® Remote Surveillance en Reporting-service van Konecranes houdt bijvoorbeeld continu het gebruik en de status van de hijsapparatuur bij.
Konecranes creëerde hoogwaardige toepassingen om aan de behoeften van verschillende energiecentrales te voldoen.
Hydro-elektrische kranen - Maximale levensduurwaarde
Voor waterkrachtcentrales biedt Konecranes turbinekamerkranen en inham- en uitlaatpijpbrugkranen. Het productassortiment omvat kranen van 1000 tonvermogen waterkrachtkranen tot onderhouds- en werkplaatskranen met een capaciteit van 1 tot 80.
Thermal Power Plant Cranes - Applicatieontwerp volgens eisen
Konecranes biedt kranen voor alle soorten thermische energiecentrales, zoals turbinekamerkranen, ketelruimerkranen en hefwerktuigen. Het assortiment omvat kranen van 1000 toncapaciteitskrachtcentralekranen tot 1 tot 80 toncapaciteitsonderhoud en werkplaatskranen.
Windturbine elektrische kettingtakel - Optimaal gebruik maken van de ruimte
Konecranes biedt een licht en compact elektrisch hefapparaat voor windmolenparken. Het tXN elektrische hefapparaat is gemonteerd in het motorhuis van de turbine. Onderhoudspersoneel kan deze apparaten veilig verwijderen en laten zakken voor reparatie of vervanging van turbineapparaten met behulp van het hefinrichting in servicetoepassingen.
Daarnaast biedt Konecranes modernisering van elk model en reserveonderdelen, evenals onderhoudsdiensten. Konecranes' service wereldwijd aangeboden, dankzij tientallen jaren ervaring opgedaan in de productie van energie, de cost of ownership te minimaliseren en maakt het mogelijk om de hoogste levensduur te verkrijgen.
Onderwerpen 1: Konecranes, conventionele energiecentrales kolencentrales om grote waterkrachtcentrales of windmolenparken indirect aanbiedingen opheffen van oplossingen voor alle soorten van energiecentrales. © Konecranes
Onderwerpen 2: Konecranes, conventionele energiecentrales kolencentrales om grote waterkrachtcentrales of windmolenparken indirect aanbiedingen opheffen van oplossingen voor alle soorten van energiecentrales. © Konecranes
Onderwerpen 3: Konecranes, conventionele energiecentrales kolencentrales om grote waterkrachtcentrales of windmolenparken indirect aanbiedingen opheffen van oplossingen voor alle soorten van energiecentrales. © Konecranes
Konecranes is de grootste Lifting Businesses ™ -groep ter wereld en bedient een breed scala aan klanten, waaronder productie- en procesindustrieën, scheepswerven, havens en terminals. Konecranes biedt efficiënte hefoplossingen en onafhankelijke hijsapparatuur. 50 heeft werknemers van 600 op 12.000-locaties in het land. Konecranes is genoteerd aan de NASDAQ OMX Helsinki Stock Exchange (symbool: KCR1V).
http://www.konecranes.com.tr
babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen