Stoel gezien buiten orde (video)

Zweven met de stoeltjeslift stemmachine Bleef waarnemend voorzitter: arızalanınca skiliften in het skicentrum opening in Artvin, de AK-partij Wethouder Emine bleef bij het oorspronkelijke 2 uur opknoping in de lucht.


Artvin Atabar de openingsceremonie van de skiliften Ski Ze behoorden tot AK-partij loco-burgemeester Emin Israfil kazernes en vond dat het origineel met de wijk gouverneurs, veel mensen vonden dat de uitdaging van de lucht skilift storing.

LANGE PERIODE

Het incident gebeurde op het middaguur. Het skiliftsysteem van het Atabarı skicentrum werd geopend na de opening van het systeem. Artvin gouverneur Kemal Javelin, Javelin rots met zijn vrouw Seval die de skilift berijden, bereikte een piek van ongeveer 700 meter afstand. Tijdens de openingsceremonie, die grote belangstelling toonde voor de mensen van de skiliften, hing toen de lucht in. AK Partij adjunct Raphael kazerne, Artvin burgemeester Emin origineel, de CHP Artvin voormalig plaatsvervangend Yüksel Çorbacıoğlu, Ski gedeputeerde Jozef Arifağaoğl, de wijk gouverneurs, zo veel mogelijk mensen burgemeesters en burgers onder hen, moest een lange tijd in de nog resterende stoeltjeslift zetels gevolg van een storing te wachten .

TERUGGEKREGEN van degenen die COLD neer

Artvin-gouverneur Kemal Cirit, de doorbraak kwam van de top en kwam tussenbeide. Na de tussenkomst van Cirit, het skicentrum van Atabarı, arriveerde een groot aantal ambulance- en reddingsteams. In de tussentijd, de stoeltjeslift stoel, een aantal van de burgers die hoog gesprongen. In de sneeuw viel de gebeurtenis over met lichte schaafwonden.

LUISTER NAAR GARENS

Onder hen kwamen de plaatsvervangende kazerne en burgemeester Özgün en vele andere leden van het protocol, evenals veel mensen van de bodem van de touwen die vastzaten aan de stoelen na zich vast te klampen. In het geval dat er geen letsel was, bleek het stoeltjesliftsysteem defect te zijn vanwege overbelasting. Nadat de intensiteit afnam, begon het stoeltjesliftsysteem weer te werken.babbelen