Internationale Sarikamis Cup beëindigd

Internationale Sarikamish Cup eindigde: door de Turkije Ski Federation Cup werden races gehouden in Erzurum met deelname van 10 atleten uit 63 landen.

door de Turkse skifederatie, gehouden in Erzurum met deelname van 10 atleten uit 63 landen, eindigde de "Internationale Sarikamish Cup".

Op de tweede dag van het toernooi dat in Skicentrum Palandöken werd georganiseerd, werden races in de categorie slalom gehouden. Op de laatste dag van de race, terwijl hij worstelde om het niveau van atleten in te voeren bij de vrouwen Daşdemir uit Turkije, Tugba eerste, tweede Irem Leader, werd de Iraanse atleet Foroughi Abai derde.

Bij de mannen nam Hossein Shemshaki Saveh uit Iran de eerste plaats in, terwijl Nikos Bonou uit Griekenland tweede werd en de Iraanse atleet Porya Shemshaki Saveh derde. Tijdens de ceremonie in het Xanadu Hotel kregen de winnende atleten medailles van de federatie.

De Turkse skifederatie, algemeen coördinator van Omar anal, zei in een verklaring dat Turkije de afgelopen twee dagen van de competitie groot succes heeft behaald bij zowel mannen als vrouwen.

Onderstrepend dat het succes van het nationale team elke voorbijgaande Analı verhoogt, zullen dergelijke wedstrijden gedurende het seizoen worden voortgezet, voegde hij eraan toe.