Luchthaven naar Sabiha Gokcen 2. meer tracks

Tweede landingsbaan naar luchthaven Sabiha Gökçen: Toen het aantal mensen dat in Istanbul kwam en ging toenam, werd de situatie ingenomen. Besloten werd om de derde luchthaven in het noorden van Istanbul te bouwen. Naast de 2e luchthaven, die een van de grootste luchthavens ter wereld zal worden, is besloten om een ​​tweede landingsbaan aan te leggen op Sabiha Gökçen aan de Anatolische zijde. Hiermee wordt de wegcapaciteit vergroot.
Het Directoraat-Generaal van de Autoriteit voor Staatsluchthavens (DHMİ) is begonnen met aanbestedingen voor de infrastructuur en bovenbouw voor de aanleg van de tweede landingsbaan om internationale kwaliteit te verkrijgen voor de luchthaven Sabiha Gökçen, die een enkele landingsbaan heeft.
Dienovereenkomstig zullen er twee afzonderlijke aanbestedingen worden gehouden voor de tweede landingsbaan op de luchthaven Sabiha Gökçen, voor de bouw van de infrastructuur en de bovenbouw en de toren. De aanleg van banen is voorzien in de aanbesteding infrastructuur, terwijl het technisch blok en de nieuwbouw van de toren zijn voorzien in de aanbesteding voor de bovenbouw.
De nieuwe landingsbaan die parallel aan de huidige 3-baan van 1000 meter moet worden aangelegd, is 3 bin 500 meter lang en 45 meter breed. De breedte van de landingsbaan bereikt 60-meters met banketten.
Het MER voor de bouw van de nieuwe start- en landingsbaan en toren zal naar verwachting eind november worden voltooid, terwijl de aanbesteding voor infrastructuur in december wordt verwacht.
In het kader van dit project zal de onteigeningsvergoeding worden betaald door de Algemene Directie van DHMI, er zal een nieuwe verkeerstoren worden gebouwd ter vervanging van de momenteel gebruikte verkeerstoren op Sabiha Gökçen Airport. Opgemerkt werd dat de nieuw te bouwen toren een van de hoogste torens ter wereld zal zijn.sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties