Kayseri - Sivas Line Cutting Project Het bedrijf dat de aanbesteding won voor het leggen van glasvezelkabels en energiekabels en de installatie van transmissie-, telefoon- en GSM-R-systemen in de sectie Kayseri - Çetinkaya werd uitgenodigd voor het contract.

TCDD Kayseri - Sivas Line Cutting Project Teknotel Enerji, dat de aanbesteding won voor de installatie van transmissie-, telefoon- en GSM-R-systemen in Kayseri - Çetinkaya-sectie met de aanleg van glasvezelkabels en energiekabels, werd uitgenodigd voor het contract.


Nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de aanbesteding voor "Aanleggen van glasvezelkabel en energiekabel in Kayseri - Sivas-lijnsectie en installatie van transmissie-, telefoon- en GSMR-systemen in Kayseri - Çetinkaya-sectie" waarvan de biedingen op 21 februari 2013 werden verzameld door de algemene directie van de Turkse staatsspoorwegen (TCDD) was opgenomen.

Volgens de informatie ontvangen door het Investments Magazine; Teknotel Enerji, dat de aanbesteding won, werd op 19 september 2013 uitgenodigd voor het contract. Verwacht wordt dat het de komende dagen een contract met het bedrijf zal ondertekenen voor 19.889.000 lira.

Zoals bekend, waren de andere ondernemingen die deelnamen aan de aanbesteding, die werd bepaald als de geschatte kosten 27.920.058,40 lire, als volgt:

  1. Aykon Electric - Elite Project
  2. Savronik Electronics
  3. Anadolu Electric
  4. Bekijk het volledige profiel van Kemal Yildirim
  5. Ar-Ka Construction
  6. Fora Mechatronics
  7. Dogan Engineering
  8. Neem rechtstreeks contact op met abdurrahim
  9. Bouwcentrum

sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties