Aankondiging van aanbesteding: YHT Polatlı Station zal worden opgericht met gesloten IP-camerasysteem (CCTV) bewakings-, registratie-, bewakings- en bewakingscentrumbewakingswerkzaamheden

GESLOTEN CIRCUIT IP-CAMERA SYSTEEM (CCTV) ZAL WORDEN GEMAAKT
Directoraat-Generaal van de Autoriteit van de Luchthavens van de overheid (TCDD) Regionaal directoraat YHT


YHT Polatli het opzetten van het station gesloten circuit IP-camerasystemen (CCTV) en monitoring, om in een centrale displays, controle worden geregistreerd en het toezicht op de controle van de bouw van het centrum 4734 genummerde Aanbestedingsrecht wordt toegekend door openbare aanbesteding volgens 19 artikel. Gedetailleerde informatie met betrekking tot de aanbesteding worden hieronder vermeld.
Inschrijvingregistratienummer: 2012 / 146167
1 Administratie
a) Adres: Talatpasa Bulvari Gar / ANKARA Gar ALTINDAĞ / ANKARA
b) Telefoon- en faxnummer: 3123090515 / 1735 - 3123090575
c) E-mailadres: muzafferyazirlioglu@mynet.com
d) Het internetadres waar het aanbestedingsdocument te zien is: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-bouwwerkzaamheden
a) Kwaliteit, type en hoeveelheid:
Gedetailleerde informatie over de aard, het type en de hoeveelheid van de tender is te vinden in de administratieve specificaties in het aanbestedingsdocument in EKAP (Electronic Public Procurement Platform).
b) Locatie: YHT Polatlı Gar
c) Datum van aanvang: binnen 5 dagen vanaf de datum van ondertekening van het contract
levering op de werkplaats begint.
d) Duur van het werk: 45 (Forty-Five) kalenderdagen vanaf de levering van de plaats.

3 - Tender
a) Locatie: Talatpaşa Bulv.Gar-Altındağ / ANKARA
b) Datum en tijd: 02.11.2012 - 14: 30

4. Voorwaarden die in de inschrijving moeten worden opgenomen en de vereiste documenten en criteria die bij de beoordeling van vakbekwaamheid moeten worden toegepast:
4.1. Algemene voorwaarden voor deelname aan de aanbesteding:
4.1.1. De Kamer van Koophandel en / of Industrie of de Kamer van Handelaars en Ambachtslui of de relevante Kamer van Beroep.
4.1.1.1. Als er een echte persoon, geregistreerd als commerciële en / of industriële kamers of uit de ambachtslieden en ambachtslieden uit de kamer of uit de desbetreffende professional kamer, de eerste aankondiging of het jaar van de biedingen datum, geeft aan dat de registratie van het document,
4.1.1.2. Ingeval een rechtspersoon een rechtspersoon is, het document dat aangeeft dat de rechtspersoon is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en / of Industrie,
4.1.2. Handtekening of Handtekeningcirculaire waaruit blijkt dat zij bevoegd is om te bieden.
4.1.2.1. In het geval van een echte persoon, een notariële handtekeningverklaring.
4.1.2.2. In het geval van een rechtspersoon, de partners van de entiteit volgens haar relevantie, leden of oprichters van een rechtspersoon voor het beheer van de ambtenaren met vermelding van de laatste stand van zaken toont Handelsregister KvK Gazette, bij het ontbreken van deze informatie is allen een handelsregister Gazette toont het Handelsregister Gazette of de kwesties in verband met al deze informatie te tonen notariële handtekening circulaire van rechtspersoonlijkheid met documenten,
4.1.3. Letter of bid bepaald in de administratieve specificatie.
4.1.4. Tijdelijk onderpand gedefinieerd in de beheersspecificatie.
De onderaannemer kan met goedkeuring van de administratie worden bestuurd. Het hele werk kan echter niet worden gedaan aan onderaannemers.
4.1.6 de ingediende om werkervaring op te tonen door een rechtspersoon, als ze behoren tot een partner entiteit meer dan de helft van de aandelen, de handel en de industrie kamers van / handel in de kamer in het handelsregister van kantoren of Certified Public Accountants of openbare accountants gehouden na de eerste aankondiging datum financiële adviseurs document en een document dat aangeeft dat deze voorwaarde het afgelopen jaar ononderbroken is bewaard.
4.2. documenten en criteria dat deze documenten voor economische en financiële kwalificatie:
De criteria voor economische en financiële geschiktheid zijn niet gespecificeerd door de administratie.

4.3. Documenten met betrekking tot beroeps- en technische competentie en de criteria die deze documenten moeten bevatten:
4.3.1. Werkervaring documenten:
Documenten met vermelding van werkervaring met betrekking tot het werk waarop de aanbesteding betrekking heeft of soortgelijke werken, niet minder dan% 50 van de prijs die in de afgelopen vijftien jaar is beloofd en voorgesteld,

De werken die moeten worden aanvaard als vergelijkbaar werk in deze aanbesteding en de engineering- en architectuurafdelingen die als gelijkwaardig aan soortgelijke werken worden beschouwd:
4.4.1. werken zullen worden aanvaard als soortgelijke werkzaamheden in deze aanbesteding:

Documenten met vermelding van werkervaring met betrekking tot het werk waarop de aanbesteding betrekking heeft of soortgelijke werken, niet minder dan% 50 van de prijs die in de afgelopen vijftien jaar is beloofd en voorgesteld,
4.4.2. Engineering of architectuurafdelingen die als gelijkwaardig aan vergelijkbaar werk worden beschouwd:
De werken die als soortgelijk werk worden geaccepteerd, werken op deze aanbesteding en in de afdelingen Engineering en Architecture, die als gelijkwaardig aan soortgelijke werken worden beschouwd; Werken die in deze aanbesteding als soortgelijke werken worden beschouwd; Het maken van dingen werken ervaring in soortgelijke banen in de communiqué dat in de E zal worden geëvalueerd / I of E / IV en vergelijkbaar werk zal worden beschouwd onderworpen aan werk of soortgelijk werk inschrijving zal worden beschouwd als gelijkwaardig engineering of Architecture afdelingen; Elektrische of Electronic Engineering van de Universiteit, waarop de inschrijving zal treden door hen als soortgelijk werk sayılacaktır.diplo gelijkwaardig 39 Ingenieurs van de Wet op overheidsopdrachten. Volgens het artikel als een werkervaring certificaat voor de evaluatie van diploma's zijn vereist om hun diploma's te presenteren.

5 Het voordeligste bod in economische termen wordt bepaald op basis van de prijs.

6. Alleen binnenlandse inschrijvers kunnen aan de aanbesteding deelnemen.

7. Het aanbestedingsdocument bekijken en kopen:
7.1. Het bestek is te zien op de administratie en 50 TRY (Turkse Lira) voorziening voor financiële Directoraat Zaken van de Turkse staatsspoorwegen xnumx.bölg file kosten in rekening worden genomen van YHT ziekenhuis müd.ihal Stadsdeelkantoor. kan worden gekocht van.
7.2. De inschrijvers zijn verplicht om het aanbestedingsdocument te kopen of het via e-handtekening te downloaden via EKAP.

8. Biedingen kunnen handmatig worden bezorgd op het adres van YDER Regional Directorate Bidding Office tot de datum en het tijdstip van de aanbesteding en kunnen per aangetekend schrijven naar hetzelfde adres worden gestuurd.

9. De bieders dienen hun biedingen in op het turnkey forfait. Als gevolg van de aanbesteding zal de contractant een turnkey forfaitair contract met de inschrijver ondertekenen. In deze aanbesteding wordt de inschrijving voor het hele werk ingediend.

10. Inschrijvers dienen een biedingsbrief in te dienen waarvan het door hen bepaalde bedrag niet lager is dan% 3 van de aangeboden prijs.

11. De geldigheidsperiode van de biedingen is 90 (negentig) kalenderdagen vanaf de datum van inschrijving.

12. De aanbesteding kan niet als consortium worden ingediend.

13. Andere problemen:
Grenswaarde factor die moet worden toegepast in veiling (N): 1,00

aanbestedingsdocument


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties