Revalidatie begon in Marmaray

Marmaray
Marmaray

HalkalıIn het Marmaray-project, dat is gebaseerd op de verbetering van het voorstedelijke spoorwegsysteem in Istanbul dat zich uitstrekt van Gebze tot Gebze en de bouw van de spoorwegovergang Bosphorus Tube, is begonnen met het herstel van de voorstedelijke lijnen.


onder revalidatie, in de eerste plaats Gebze-Pendik tussen genationaliseerd langs 22 kilometer lijn 46 gebouw 11 station 5 snelweg viaduct, 8 weg onderdoorgangen, 7 oeververbinding brug 11 voetgangerstunnel en 5 voetgangers gesloopt viaduct.

Gebze-Halkalı Algemene directie van MTKA Bouw sloop en puinruimingsbedrijf, die de eerste fase van de sloopactiviteiten ondernam door een overeenkomst te sluiten met het Spaanse bedrijf, dat de aanbesteding ontving voor de verbetering van de voorstedelijke lijnen tussen Mehmet Ali Bulut, zei in een verklaring aan de AA-correspondent dat zij het contract met het Spaanse bedrijf hadden ondertekend.
Bulut verklaarde dat de sloopwerkzaamheden in 4 fasen zullen plaatsvinden en zei: "We hebben de sloopwerkzaamheden van de eerste trap van Gebze naar Pendik gebracht en we eisen de andere 3 fasen."

Wolk, in de eerste plaats in de lengte van ongeveer 22 kilometer 5 snelweg viaduct, 8 snelweg onderdoorgang, 7 het oversteken van de brug over de rivier, 11 voetgangerstunnel, 5 voetgangersbrug, 11 station en de genationaliseerde 46 gemeld gebouwen worden gesloopt.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties