CFCU Irmak - Karabük - Zonguldak Spoorlijnrevalidatie- en signaalproject 15 start in mei

Er zijn nieuwe ontwikkelingen gedaan met betrekking tot de bouwwerkzaamheden (EuropeAid / 130341 / D / WKS / TR) in het kader van de "Supervision Services for the Irmak - Karabük - Zonguldak Railway Line Rehabilitation and Signalization Project", die door de Central Finance and Contracts Unit moeten worden uitgevoerd. Op 415 mei 15 wordt de basis gelegd van de 2012 kilometer lange lijn. De baanbrekende ceremonie zal worden bijgewoond door de minister van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie, Yildirim, EU-functionarissen, TCDD General Manager Karaman en vertegenwoordigers van het bedrijf.
Op 28 mei 2011 werd door de Centrale Eenheid Financiën en Contracten (CFCU) een aanbesteding uitgeschreven voor het project dat de EU financierde in het kader van het "Instrument voor pretoetredingssteun (IPA)". Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş., die een bod van ongeveer 9 miljoen euro indiende, gunde de aanbesteding voor het budgetproject van 337 miljoen euro dat door 220 consortia was ingediend. onder leiding van “Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. + MÖN Construction and Trade Ltd. Şti. " Hij won zijn consortium.
Het project, inclusief de rehabilitatie en signalisatie van de 415-kilometerlange lijn, is ook belangrijk omdat het een van de eerste spoorlijnen is die in de Republikeinse periode zijn gebouwd.
1. Alsim Alarko - Gülermak Inc. - Makyol Construction
2. Öztaş Construction - CLF - Strukton
3. Siemens A.Ş. - Slecht
4. Çelikler Construction - Mapa Construction - Bahnbau Wels
5. Gülsan Construction - GE - General A.Ş. - Rover Alcisa - Usluer
6. Ansaldo - Coopsette - Salcef SpA
7. Strabag - Fermak Construction - Dimetronic
8. Kolin Construction - Societe Italiano - Thales
Met dit project wordt de lijn gemoderniseerd, gaan de treinsnelheden omhoog, worden kosten en kans op ongevallen verkleind. De reconstructie van de 415 km lange spoorlijn en een nieuw signaleringssysteem zullen op de genoemde lijn worden geïnstalleerd. In het kader van het herstel van de permanente weg zullen de aanleg van een infrastructuurlaag met voldoende draagkracht / goede afwatering, de voltooiing van de bovenbouw (ballasten, rails en spanten), het herstel van bouwconstructies, het herstel van keerwanden, beschermende maatregelen tegen aardverschuivingen en stromingsstromen in hellende gebieden worden genomen. ETCS (European Train Control System) niveau één (1) applicatie zal langs de spoorlijn worden geïmplementeerd. Er wordt een elektronisch signaleringssysteem geïnstalleerd. Er komen nieuwe overwegapparatuur en telecommunicatiefaciliteiten. Aanpassing van het huidige signaleringssysteem op het station van Irmak en bouw van een nieuw distributiecentrum in Karabük.sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties