Eastern Express Tijdschema gewijzigd

Eastern Express Tijdschema gewijzigd
Eastern Express Tijdschema gewijzigd

Eastern Express expeditietijden gewijzigd: TCDD Erzurum Station Directorate heeft aangekondigd dat de dienstregeling van Eastern Express-treintijden is gewijzigd. Kars-Erzurum-Ankara lijn van de trein, Erzurum, die niet geschikt is voor passagiers in de tijd van de vlucht werd herschikt vanwege samenvallen.


Ak Party Erzurum afgevaardigde Andan Yilmaz's treintrajecten die naar aanleiding van de initiatieven werden gemaakt, zouden geschikter zijn voor passagiers op een uur, die zich 's avonds terugtrok.

Bewerend dat het werk is begonnen voor burgers om een ​​vreedzame, veilige en comfortabele reis te realiseren, zei Yılmaz, iyle Met veranderende tijden zullen onze mensen comfortabel zijn en zal de interesse in treindiensten toenemen. De trein, die vóór middernacht eerder Erzurum bereikte, werd na de nieuwe regeling tot 19.25 uur teruggetrokken. Op deze manier kunnen onze passagiers op een geschikter tijdstip met de trein reizen. "

De reizen van minister van Volksgezondheid Recep Akdag als gevolg van de steun van de geordende reorganisatie Yilmaz, "onze premier heeft een woord tegen Erzurum, ik hoop in 2018 de hogesnelheidstrein Erzurum", zei hij.

Verwijzend naar de lopende renovatiewerkzaamheden aan de bestaande spoorwegen Yilmaz, daalde de treinreis Erzurum - Ankara met deze vernieuwingswerken van 24 uur naar 21 uur. Nadat de studies zijn afgerond, valt deze periode. "

Voor een lange tijd van Turkije naast het spoor tijdens renovatiewerkzaamheden op vier punten, het station is aan het einde van de reparatie en renovatie werkzaamheden in het gebouw bereikt. Het stationsgebouw, dat een moderne uitstraling heeft, is ontworpen om aan de behoeften van alle passagiers te voldoen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties