Samsun Metropolitan Municipality Light Rail System - SamRay is begonnen met de serviceSamsun Metropolitan Municipality Light Rail System 10.10.2010 werd gelanceerd tijdens een ceremonie bij 10.00.

  • RUNLI-SYSTEEM BIEDT DE EERSTE 3-DAG GRATIS EN GAAT VERDERGAAN MET EEN PASSAGIER MET ELEKTRONISCHE TICKETS IN 13 OKTOBER
  • DE OFFICIËLE OPENING VAN RAYLI-SYSTEEM IN DEZE MAAND IS OM TE ONTVANGEN TAYYİP ERDOĞAN
  • YUSUF ZİYA YILMAZ, PRESIDENT VAN SAMSUN METROPOLITAN MUNICIPALITY:
  • "HET SPOORWEGSYSTEEM IS UITERST GELUKKIG NAAR DE STAD"

Samsun Metropolitan Municipality Light Rail System 10.10.2010 werd gelanceerd tijdens een ceremonie bij 10.00.
Het Samsun Light Rail System Project, dat 121 miljoen euro kostte, werd een maand voor de normale tijd in gebruik genomen. Er werd een speciale datum gekozen voor het spoorwegsysteem en de 8-klok werd gehouden op het 10.10.2010 Gar-station. De ceremonie Samsun gouverneur Huseyin Aksoy, burgemeester Yusuf Ziya Yilmaz, hoofdaanklager Canip Yetis zijn, politiechef Hulusi Steel, de AK Partij Provinciaal voorzitter Adam Zuid, appartement managers, is lid geworden van vertegenwoordigers en de burgers van het maatschappelijk middenveld.

Na de slachting zijn de protocolleden en de burgers in de trein gaan wonen. Het protocol en de burgers die de trein namen met de naam Ladik gingen naar de ingang van Ondokuz Mayıs University, de laatste stop in het westen en keerde terug naar de stad.

Samsun-gouverneur Hüseyin Aksoy wenste dat het Light Rail-systeem een ​​gunstig voordeel zou zijn voor Samsun.
AK Partij Provincievoorzitter Adem Güney Premier Recep Tayyip Erdogan zei dat er een speciale interesse is in Samsun, de investeringen zullen doorgaan naar Samsun en de stad verder ontwikkelen, zei hij.

Samsun Metropolitan Municipality Burgemeester Yusuf Ziya Yilmaz verklaarde dat dit project Samsun naar de toekomst bracht in de classificatie van de grote steden. Sistemi Ik ben heel blij dat ik het spoorsysteem naar onze stad breng tijdens het transport. Dit was het 7-8-project dat al jaren in onze stad wordt gesproken. Premier, onze afgevaardigden hebben een zeer waardevolle bijdrage aan onze stad. In de komende dagen zullen we de echte opening realiseren met de deelname van onze premier. Veel geluk voor onze stad. Het spoorwegsysteem begon te werken tussen OMU en het stadscentrum. Het 16-voertuig zal worden uitgerust met een 16-passagierscapaciteit. Er zijn 90-stations op de route. Het systeem, dat in juni in 21 werd voltooid, is begin 2011 in dienst getreden. 8 geeft gratis service aan de mensen van Samsun. Vanaf woensdag gaan we het geld betalen. Het systeem kan 3 duizenden passagiers per dag vervoeren. Ik hoop dat deze passagierscapaciteit is bereikt en we hebben extra treinen nodig. Als het systeem zichzelf voedt, willen we het uitbreiden naar de gemeentehuizen vanaf de Gar-kruising. Tekkeköy'e tot we aan het transport denken. In een derde fase willen we de universiteit bereiken. In de volgende fase willen we het busstation bereiken. We gaan het stap voor stap doen. We zijn van plan 90 te leveren op de plaatsen waar onze stad zou moeten zijn. Wij streven ernaar om verkeersvervuiling te elimineren met Modern Transport System Modern dedi.

Aan de andere kant hebben de burgers die met het spoorwegsysteem reisden hun dankbaarheid uitgesproken door Yusuf Ziya YILMAZ, de burgemeester van de Metropolitan Municipality, te bedanken voor het feit dat ze een belangrijk project aan de stad hebben geleverd.

Premier Recep Tayyip Erdogan zal de officiële opening van het spoorwegsysteem deze maand doen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.