Nieuwe maatregelen tegen het coronavirus van IMM

nieuwe coronavirusmaatregelen van ibb
nieuwe coronavirusmaatregelen van ibb

IMM nam een ​​aantal maatregelen die vanaf donderdag 19 november moesten worden geïmplementeerd om de toename van de prevalentie in Istanbul, waar de Covid 19-epidemie het meest intens was, te voorkomen. In overeenstemming met de aanbevelingen van de Wetenschappelijke Adviesraad van IMM is de opening van ISMEK-cursussen, die gepland zijn om face-to-face onderwijs te starten, uitgesteld tot een latere datum. Er werd besloten om de culturele centra van IMM gesloten te houden en om alle musea en IMM-sportfaciliteiten van SPOR ISTANBUL te sluiten. Podiumkunsten met publiek worden ook online uitgevoerd in de binnenzaal.


De Metropolitan Municipality van Istanbul nam enkele maatregelen in het kader van de aanbevelingen van de Wetenschappelijke Adviesraad van IMM om de verspreiding van de Covid-19-epidemie zowel in de samenleving als onder haar werknemers te voorkomen. Benadrukt werd dat het besluit, dat vanaf donderdag 19 november wordt uitgevoerd, geen gevolgen heeft voor de dienstverlening van de gemeente, die moet worden voortgezet. In het kader van de maatregelen heeft IMM, dat vanaf 9 november op afstand en afwisselend begon te werken, een verklaring afgelegd aan het publiek over de genomen beslissingen en de kwestie:

“De uitbraak van Covid 19 blijft zich snel verspreiden als een tweede golf wereldwijd. Helaas verspreidde de epidemie zich snel in ons land en overtrof volgens wetenschappers zelfs het effect ervan in de periode april-maart.

Geachte minister van Volksgezondheid Dr. Volgens de verklaringen van Fahrettin Koca is Istanbul de stad waar de epidemie het meest intens is in ons land. Dienovereenkomstig vindt ongeveer de helft van het aantal gevallen en sterfgevallen plaats in Istanbul. Soortgelijke gegevens gelden ook voor de medewerkers van IMM en haar dochterondernemingen. Ondanks alle maatregelen die we hebben genomen om onze werknemers en burgers te beschermen, vanaf februari, toen de eerste officiële zaak ons ​​land nog niet is binnengekomen, tot vandaag, zijn de Covit-2000-tests van ongeveer 19 werknemers van IMM en haar aangesloten werknemers positief. Bovendien staan ​​onze 1322 medewerkers ook in quarantaine.

Procedures voor patiëntdetectie- en quarantaineprocessen kosten tijd. Personeel dat geen symptomen van de ziekte vertoont, wordt bijvoorbeeld alleen gedetecteerd door middel van routinematige tests, waardoor het risico van verspreiding van de transmissie toeneemt totdat het personeel dat service verleent aan het publiek wordt gedetecteerd. Als we bovendien het personeel dat niet geschikt is om te werken aan de circulaire van het voorzitterschap toevoegen, is het duidelijk dat er een ernstig personeelsverlies is.

In deze context werden als IMM de aanbevelingen van de Wetenschappelijke Adviesraad van IMM zorgvuldig bestudeerd om de verspreiding van de besmetting zowel in de samenleving als onder de medewerkers te voorkomen en om elke verstoring van de dienstverlening te voorkomen, en werden de volgende beslissingen genomen:

  1. De opening van ISMEK-cursussen, waarvan de aanmeldingsperiode voortduurt en waarvan wordt verwacht dat ze binnenkort met face-to-face onderwijs zullen beginnen, is uitgesteld naar een latere datum. Op bepaalde gebieden worden onlinecursussen voortgezet.
  2. Wetenschappelijke gegevens wijzen op sporthallen en zwembaden als gebieden waar besmetting zich snel verspreidt. Bij deze gelegenheid werd besloten om de faciliteiten die eigendom zijn van IMM en beheerd door onze gelieerde onderneming SPOR ISTANBUL, te sluiten.
  3. Ook culturele centra blijven gesloten.
  4. Besloten is om online podiumkunsten uit te voeren in de binnenzaal.
  5. Besloten is alle musea van IMM die niet in de openluchtscope zijn opgenomen te sluiten.

Parallel met de aanvullende maatregelen die onze regering zal nemen in het kader van de bestrijding van de epidemie, zullen de afmetingen van de sluiting verder toenemen. In dit kader zullen alle andere procedures van de gemeente die moeten worden voortgezet, hun routinewerkzaamheden voortzetten.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties