De naam van Halit Ayar werd gegeven aan tramstation Tünel!

naam van halit-afstemming gegeven aan tramhalte tunel
naam van halit-afstemming gegeven aan tramhalte tunel

De naam van de jonge ingenieur Halit Ayar, die stierf als gevolg van de mesaanval die hij in 2019 op de Istiklal-straat leed, werd gegeven aan de tramhalte Tünel aan de Taksim Istiklal-straat waar het incident plaatsvond.


De naam van de 2-jarige ingenieur Halit Ayar, die vorig jaar stierf als gevolg van een aanval door 23 mensen terwijl hij met zijn vrienden op Istiklal Street was, werd gegeven aan de tramhalte Taksim Istiklal Caddesi Tünel waar het incident plaatsvond. De stop, die werd veranderd in Halit Ayar Stop, hing aan een bord met de tekst "Deze stop is opgedragen aan de ITU-afgestudeerde, Halit Ayar, een 7-jarige ingenieur die stierf tijdens de afschuwelijke aanval in de ochtend van 2019 september 23."

De oefening, die werd uitgevoerd om Halit Ayar in leven te houden en om het bewustzijn te vergroten van de aanval waaraan hij was blootgesteld, werd uitgevoerd op verzoek van de familie Setting van IMM-president Ekrem İmamoğlu.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen