Riot Force Bridge Intersection Stages Open Een voor Een

kruispunttrappen met een snelle opening van de stroombrug een voor een
kruispunttrappen met een snelle opening van de stroombrug een voor een

De werkzaamheden aan het knooppunt van de oproer, die de grootstedelijke burgemeester van Sanliurfa, Zeynel Abidin Beyazgül nauwkeurig benadrukte, zijn ten einde. Vanaf gisteren kunnen chauffeurs die vanuit Abide naar het busstation en esentepe willen komen en de ringweg van Mardin willen gebruiken de routebeschrijving gebruiken.


Om de verkeersbelasting in Şanlıurfa te minimaliseren en ervoor te zorgen dat de burgers comfortabel kunnen reizen, onderzocht burgemeester Beyazgül, die de werkzaamheden in het regionale directoraat voor snelwegen versnelt, de werkzaamheden die waren voltooid op het knooppunt van de oproerpolitie en ontving informatie van de bedrijfsfunctionarissen.

Na zijn bezoek onderstreepte de burgemeester van de Şanlıurfa Metropolitan Municipality, Zeynel Abidin Beyazgül, dat ze met al hun kracht voor Şanlıurfa werken.

Voorzitter Beyazgül: “We staan ​​op het kruispunt van de oproerpolitie. Zoals bekend werd de oproerkruising aanbesteed door ons Ministerie van Transport. We zijn aan het einde van de studies gekomen. Deze richting is geopend voor degenen die vanaf het monument naar het busstation en esentepe willen komen en de ringweg van Mardin willen gebruiken. " gebruikte de uitdrukkingen.

WIJ DOEN DE NODIGE STUDIES OM ANDERE WEGEN ZO SNEL MOGELIJK TE OPENEN

Burgemeester Beyazgül zei dat de openingsdata van andere bestemmingen zeer dichtbij zijn, en we zijn bezig met het nodige werk met onze plaatsvervangers en burgemeesters voor de Noordwestelijke ringweg. Veel succes voor onze Şanlıurfa, ”zei hij.

Burgemeester Beyazgül, die ook de eerste ervaring had met het besturen van de wegen die werden geopend na de voltooiing van de werken op het kruispunt van de oproer, benadrukte dat de werkzaamheden voor de resterende noordwestelijke ringweg ononderbroken doorgaan.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties