Werken Metro, Metrobus, Marmaray in het weekend in Istanbul?

Weekendbeperkingsregeling van ibb tot railsysteem
Weekendbeperkingsregeling van ibb tot railsysteem

Maatregelen ter bestrijding van het coronavirus worden vandaag om 20.00 uur geactiveerd. Vanwege de avondklokbeperkingen die in het weekend gelden, heeft Istanbul Metropolitan Municipality het tarief voor het spoorwegsysteem herschikt. Er worden geen wijzigingen aangebracht in de bus-, metrobus- en zeetransportdiensten.


Vanaf vanavond zullen er vanwege de avondklokbeperkingen in het weekend geen wijzigingen worden aangebracht aan de reizen van IETT-bussen, metrobuslijnen, City Lines-veerboten en particuliere scheepsmotoren.

In de particuliere openbare bussen en de redbud-bussen wordt de frequentie teruggebracht tot 15 minuten op de lijnen die regelmatig rijden. Degenen met een groter reisbereik worden niet ingegrepen. Vlootback-up is beschikbaar voor drukke lijnen. Indien nodig worden aanvullende ritten gemaakt door het wagenparkbeheer.

Zijn er in het weekend metro-, suniculaire en tramexpedities?

De metro-, kabelbaan- en tramdiensten zullen op weekdagen volgens de huidige dienstregeling worden voortgezet.

In het weekend, tussen 06:00 - 09:00 uur en 20:00 - 24:00 uur, gaan de vluchten voor verlofburgers elke 15 minuten verder. Het aantal bussen wordt tussen 09 en 00 uur uitgebreid. Tussen 10 en 00 uur wordt er gewerkt volgens het normale rooster.

De kabelbaanritten die op weekdagen volgens het huidige schema moeten worden gemaakt, in het weekend worden alleen uitgevoerd tussen 10 en 00 uur volgens het huidige weekendrooster.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen