Roken op straat verboden in 19 provincies op grond van maatregelen van Covid-81

Roken op straat was in de provincie verboden in het kader van covid-maatregelen
Roken op straat was in de provincie verboden in het kader van covid-maatregelen

Roken op straat verboden in 19 provincies op grond van maatregelen van Covid-81; Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft 81 provinciale besturen een aanvullende circulaire over maatregelen tegen het coronavirus gestuurd.


In de circulaire werd eraan herinnerd dat veel maatregelen werden genomen en uitgevoerd in overeenstemming met de aanbevelingen van het ministerie van Volksgezondheid en het Wetenschappelijk Comité van het Coronavirus om het risico van de coranavirus-epidemie in termen van volksgezondheid en openbare orde te beheersen, om sociaal isolement te waarborgen, de fysieke afstand te beschermen en de verspreiding van de ziekte te beheersen.

In de circulaire werd gesteld dat de verspreiding van de Coronavirus-epidemie (Covid19), die de wereld trof, recentelijk in alle landen is toegenomen. Er werd gesteld dat er een zeer ernstige toename was in het verloop van de epidemie, vooral in landen op het Europese continent, en er werden veel nieuwe maatregelen genomen om de epidemie te bestrijden.

Circulair opschonen van de basisprincipes van het huidige gecontroleerde sociale leven in de rapportageperiode in Turkije, masker- en afstandsregels, evenals uitbraken van de cursus en de mogelijke risico's van regels die moeten worden gevolgd voor alle gebieden van het leven in gedachten en maatregelen herinnerde eraan dat bepaalde gemeentelijke / provinciale volksgezondheidsraden moeten worden nieuwe aanvullende maatregelen worden opgesomd:

1. Met de circulaire die eerder naar de gouverneurs werd gestuurd, werd de verplichting om maskers te dragen opgelegd in alle gebieden (openbare ruimtes, straten, straten, parken, tuinen, picknickplaatsen, stranden, voertuigen voor openbaar vervoer, werkplaatsen, fabrieken, enz.), Behalve voor woningen. Er werd echter opgemerkt dat sommige mensen hun maskers afnamen, ze lieten zakken en ze niet correct gebruikten, vooral omdat ze rookten op plaatsen zoals straten, straten, parken en tuinen waar burgers op een drukke plaats waren / kunnen worden gevonden. Het is uitermate belangrijk om continuïteit in het gebruik van maskers te waarborgen om verspreiding van de coronavirus-epidemie, die gemakkelijk via de luchtwegen kan worden overgedragen, te voorkomen.

Om deze reden zal, om een ​​correct en continu gebruik van het masker te garanderen, vanaf 12 november 2020 in alle provincies een rookverbod worden opgelegd in gebieden / gebieden waar onze burgers dicht zijn / kunnen worden gevonden (vooral die welke zijn afgesloten voor verkeer), pleinen waar ze nodig zijn en voertuigen voor openbaar vervoer.

2. Nogmaals, met de eerder naar de provincies gezonden circulaire, zal de aanvraag voor de avondklok van de 65-plussers worden bepaald door de Provinciale Hygiënecommissies op basis van de analyses die op basis van de provincie moeten worden gemaakt (het aantal patiënten en contacten, het aantal ernstig zieken, opgenomen patiënten en het aandeel patiënten van 65 jaar en ouder in deze categorieën, enz. moest. In deze richting, door de gouverneurs; Het verloop van de coronavirus-epidemie in de provincies wordt direct gevolgd en het aantal patiënten en contactpersonen, ernstig ziek, geïntubeerd, sterfgevallen en de toename van het aantal patiënten van 65 jaar en ouder in deze categorieën ligt tussen 65: 10-00: 16. Er zal worden besloten om hun mogelijkheden om de straat op te gaan te beperken en buiten deze uren niet naar buiten te gaan.

De beslissingen die genomen / genomen zullen worden in functie van de recente ontwikkelingen zullen periodiek herzien worden, en bij verbetering van de gespecificeerde criteria zal de beperking worden opgeheven met dezelfde procedure.sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen