Istanbul heeft zijn keuze gemaakt voor pleinen

Istanbul heeft zijn keuze gemaakt voor pleinen
Istanbul heeft zijn keuze gemaakt voor pleinen

Met het nieuwe management in IMM wordt elke taak op een transparante en participatieve manier uitgevoerd en afgerond door zich te onderwerpen aan de goedkeuring van de burgers. Het project om stadspleinen te organiseren die het aanzien van Istanbul zullen veranderen, werd ook voorgelegd aan de stemmen van de Istanbulieten. Projecten streden tussen 19 oktober en 13 november voor Taksim, Bakırköy Square en Salacak kustlijnarrangementen. De meest geliefde projecten werden geselecteerd door te stemmen met deelname van 352 duizend 784 mensen.


Het proces van het realiseren van de bekroonde projecten van Taksim, Bakırköy Square en Salacak kustlijnontwerpen, die werden opengesteld voor de wedstrijd met het gezamenlijke werk van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) en Istanbul Planning Agency (IPA), is vandaag beëindigd. 19 duizend 352 mensen hebben deelgenomen aan de stemming, die sinds 784 oktober plaatsvindt, via istanbulsenin.org. Om een ​​eerlijke wedstrijd te zijn, kozen inwoners van Istanbul hun favoriete project bij de stemming met hun TR ID-nummer.

PROJECTEN WAREN OP HET VIERKANT TOEGESTAAN 

Voor het proces verrijkt met bijeenkomsten, enquêtes, interviews en interviews gehouden met verschillende instellingen voor en tijdens de wedstrijd, werden in totaal 3 projecten ontvangen voor 233 pleinen. 3 gelijkwaardige prijzen voor elke wedstrijd werden bepaald door de jury. Gelijkwaardige projecten die werden bekroond in de competities, werden gepresenteerd in de "Decision is Yours" -centra op de Taksim-, Bakırköy- en Üsküdar-pleinen en op de istanbulsenin.org-website.

352 DUIZEND 784 MENSEN STEMDEN

Voor het project dat was voorbereid met het thema "Istanbul krijgt zijn openbare ruimte", hebben 25 duizend 352 mensen in 784 dagen op hun favoriete project gestemd. 3 winnende werken streden in Taksim, Bakırköy Square en Salacak kustlijnprojecten. Het werd het projectnummer 4 met 42 duizend 53 stemmen dat de race won in de strijd tussen de projecten 51, 405 en 42 in Salacak. 76 stemmen werden gebruikt om het kustlijnproject van Salacak te selecteren.

209 duizend 728 mensen stemden op het Taksim Square-project. Project nummer 15 won de strijd tussen de 16, 19 en 86 projecten met 597 duizend 15 stemmen.

Voor het Bakırköy Square-project werden in totaal 9,12 stemmen uitgebracht voor de projecten met de nummers 23, 66. De winnaar van de wedstrijd in Bakırköy was het projectnummer 613 met 24 duizend 782 stemmen.

WAT GEBEURT ER DAARNA?

Nadat de administratie de eerste prijs bekend heeft gemaakt, worden de beslissingen van de juryleden met het publiek gedeeld. Er zullen contracten worden gesloten voor winnende projecten in alle drie de regio's. Nadat de aanvraagtekeningen zijn voltooid, zullen de pleinen de inwoners van Istanbul voorzien van een nieuw gezicht dat bij Istanbul past.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties