Binnenlandse auto TOGG-fabriek bouw gaat snel door

De bouw van de binnenlandse auto-fabriek gaat snel door
De bouw van de binnenlandse auto-fabriek gaat snel door

De bouwwerkzaamheden van het TOGG Platform Design and Production Center, waar de TOGG-auto voor huishoudelijk gebruik zal worden geproduceerd, gaan snel door.


Een video met de details van de bouwwerkzaamheden werd gedeeld op TOGG's Twitter-account.

De volgende details over de werken werden gedeeld: “Er werd 7 duizend kuub ontgraven, wat genoeg is om in totaal 630 duizend 245 containers te vullen. Er werd 11 duizend 27 kubieke meter vulling gemaakt, genoeg om 500 zwembaden in Olympische afmetingen te vullen. Bij combinatie van begin tot eind werden 318 grondversterkingskolommen geproduceerd, die 17 kilometer zullen bereiken en zich uitstrekken van Istanbul tot Çanakkale. Na de verf- en energie-units is 500 procent van de basisversterkingswerken van de carrosserie-unit voltooid.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen