TRNC's binnenlandse auto Günsel tentoongesteld op MUSIAD EXPO

De binnenlandse auto van Kktc kon op grote belangstelling rekenen
De binnenlandse auto van Kktc kon op grote belangstelling rekenen

GÜNSEL, de binnenlandse auto van de Turkse Republiek Noord-Cyprus, werd voor het eerst buiten de TRNC tentoongesteld op MÜSİAD EXPO 2020. GÜNSEL nam deel aan de beurs met zijn eerste model B9 en zijn tweede model J9 en kreeg veel belangstelling van de bezoekers. Op de beurs werd aangekondigd dat de massaproductie van GÜNSEL zal starten in het laatste kwartaal van 2021 en dat de productiecapaciteit in 2025 30 voertuigen per jaar zal bedragen.


De International Economy, Finance and Trade Summit, MUSIAD EXPO 2020, die om de twee jaar door MUSIAD wordt georganiseerd, opende vandaag zijn deuren voor bezoekers. TRNC's binnenlandse auto GÜNSEL was een van de meest interessante deelnemers aan MUSIAD EXPO 2020.

De eerste dag van de MUSIAD EXPO 19-handelsbeurs, die werd gehouden in het TÜYAP Fair and Congress Center in overeenstemming met de pandemieregels en TSE COVID 2020 Safe Service-normen, fysiek en online als een hybride, was er een intense deelname van binnenlandse en buitenlandse bezoekers.

De beurs is georganiseerd in 10 hallen op een oppervlakte van 70 duizend vierkante meter, vertegenwoordigt meer dan 40 duizend bedrijven en bereidt zich voor om 100 duizend bezoekers te ontvangen.

Een van deze primeurs is dat de binnenlandse auto van de Turkse Republiek Noord-Cyprus, GÜNSEL, ook zijn eerste evenement organiseert buiten de TRNC.

100 prototypes geproduceerd in gele, blauwe en rode kleuren die de grond, lucht en vlag van de TRNC vertegenwoordigen, werden tentoongesteld op de beurs waar het eerste model van GÜNSEL, B1.2, werd geïntroduceerd, dat werd geproduceerd door meer dan 9 Turkse ingenieurs en ontwerpers met 3 miljoen arbeidsuren binnen het lichaam van de Near East University. Bovendien introduceerde GÜNSEL het ontwerpconcept van zijn tweede model J9 bij autoliefhebbers.

Terwijl het een-op-een schaalontwerpmodel van twee B9 en J9 op de beurs werd tentoongesteld op de stand van GÜNSEL, werd de derde B9 buiten het beursgebied getest door persleden en vertegenwoordigers van de sector.

Er werd ook gedeeld dat de massaproductie van GÜNSEL, die een intense vraag kreeg van degenen die willen deelnemen aan de testrit, zal starten in het laatste kwartaal van 2021 en dat de productiecapaciteit in 2025 30 voertuigen per jaar zal bedragen.

günseli werd voor het eerst getest in Turkije MUSIAD Expo Uiting van tevredenheid over de intense belangstelling voor 2020, GUNSEL-voorzitter Prof. Dr. İrfan Suat Günsel zei: "We zijn trots en blij dat we GÜNSEL met ons hele hart kunnen delen met ons vaderland."

SOLAR MET CIJFERS

GÜNSEL B9 is een 100 procent elektrische auto. Het voertuig, dat op één lading 350 kilometer kan rijden, werd geproduceerd door in totaal 10 936 onderdelen te combineren. De motor van het voertuig heeft een vermogen van 140 kW. De snelheidslimiet van GÜNSEL B100, die in 8 seconden 9 km per uur kan bereiken, is elektronisch begrensd op 170 km per uur. De batterij van GÜNSEL B9 kan in slechts 30 minuten worden opgeladen met opladen op hoge snelheid. Bij gebruik van snelladen is deze periode 4 uur Het aantal medewerkers van GÜNSEL, waarin meer dan 100 ingenieurs en ontwerpers 1,2 miljoen uur besteedden aan het ontwikkelproces, bedroeg 166. Dit aantal, dat snel zal toenemen met de start van de massaproductie, loopt op tot ruim duizend in 2025.

Met meer dan 9 leveranciers uit 28 landen zijn overeenkomsten gesloten voor de productie van GÜNSEL B800. GUNSEL De wereldeconomie van de TRNC werd dus erkend door een ander land dan Turkije en heeft een belangrijke bijdrage geleverd om er deel van uit te maken.

Het tweede model van GÜNSEL, J9, zal in het SUV-segment worden geproduceerd. Het designconcept van de J100, die ook nog eens 9% elektrisch is ontworpen, werd ook aan de bezoekers gepresenteerd op MUSIAD Expo 2020.

Elektrische auto's nemen elk jaar in gewicht toe op de wereldwijde automarkt. In 2018 bedroeg het aantal verkochte elektrische auto's in de wereld 2 miljoen. De verkoop van elektrische auto's, die naar verwachting 2025 miljoen zullen bedragen in 10, zal naar verwachting 2030 miljoen bedragen in 28 en 2040 miljoen in 56. Elektrische auto's zullen in 2040 meer dan 57 procent van de automarkt innemen.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen