Milieuactivist Transportvoertuig Zeemeeuwscooters in Sakarya

Milieuactivist Transportvoertuig Zeemeeuwscooters in Sakarya
Milieuactivist Transportvoertuig Zeemeeuwscooters in Sakarya

Zeemeeuwenscooters werden in Sakarya als nieuw vervoermiddel in gebruik genomen. Metropolitan Municipality en Martı İleri Teknoloji A.Ş. Met de samenwerking zullen 200 elektrische scooters in gebruik worden genomen.


Sakarya Metropolitan Municipality en Martı İleri Teknoloji A.Ş. In samenwerking wordt een nieuwe applicatie geïmplementeerd. Turkije, dat tot nu toe in 16 provincies begon te gebruiken 'Seagull Scooter' zal niet langer in Sakarya zijn. 'Zeemeeuwen', die in gebruik worden genomen, zullen ten dienste staan ​​van de burgers in Adapazarı Çark Caddesi en Serdivan.

Hoe wordt Seagull verhuurd? Hoeveel is de Seagull-huurprijs?

Milieu-scooter

In de verklaring van Büyükşehir zegt “Martı İleri Teknoloji A.Ş. In samenwerking met Sakarya hebben we een nieuw vervoermiddel meegebracht voor gebruik door onze burgers. Voor milieuvriendelijke elektrische voertuigen, een primeur in Sakarya, wordt geen openingstoeslag in rekening gebracht en staan ​​de burgers ten dienste van 39 kurus per minuut. Met een team dat 7/24 in het veld werkt, worden de accu's van elektrische voertuigen dagelijks vernieuwd. De meeuwen die worden gebruikt, kunnen op alle elektrische palen en waarschuwingsborden worden achtergelaten, behalve bomen en privé-eigendom. Er werd gezegd dat onze burgers kunnen deelnemen aan milieuactivistenvervoer door hun creditcards te definiëren nadat ze zich hebben geregistreerd bij de applicatie die ze naar hun telefoons zullen downloaden.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen