De minister geeft het goede nieuws! Nieuwe Kömürhan-brug opent dienst op 15 december

De minister geeft het goede nieuws! Nieuwe Kömürhan-brug opent dienst op 15 december
De minister geeft het goede nieuws! Nieuwe Kömürhan-brug opent dienst op 15 december

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, die na het bezoek aan het gouverneurschap van Malatya naar de Malatya Metropolitan Municipality overging, ontving een briefing van de burgemeester Selahattin Gürkan. Vervolgens ging minister Karaismailoğlu, die examens aflegde op het treinstation van Malatya, over naar het hoofddirectie van de PTT in Malatya en ontving informatie van de autoriteiten.


Minister Karaismailoğlu, die de transactie van een klant uitvoerde door naar de balie in het dienstgebouw van het PTT-directoraat te gaan, bracht ook een bezoek aan handelaars.

Minister Karaismailoğlu deed na de bezoeken van de instelling onderzoek bij de Kömürhan-brug, de Tohma-brug en de bouwplaatsen van de noordelijke ringweg in Malatya.

Minister Karaismailoğlu, samen met de gouverneur Aydın Baruş, AK-partijafgevaardigden Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı en de burgemeester van de grootstedelijke gemeente Selahattin Gürkan en andere geïnteresseerde partijen, bezochten de bouwplaats van de Kömürhan-brug.

Minister Karaismailoğlu zei dat ze na onderzoek van de bouwplaats van de Kömürhan-brug de bouwplaats van de Kömürhan-brug hebben onderzocht, die zich vandaag op een strategische positie bevindt.

Minister Karaismailoğlu zei:

"Onze Malatya, die hen uitrust met handige transport- en infrastructuursystemen die voldoen aan de eisen van onze tijd, zoals elk punt in ons Turkije, in lijn met onze visie op holistische ontwikkeling, vervolgen we onze weg. Al 18 jaar hebben we onder leiding van onze president een unieke inspanning geleverd en 901,5 miljard TL geïnvesteerd in transport en communicatie in ons land. Er zijn veel andere grote dingen te doen, gigantische projecten en veel technologische doorbraken. Met deze gedachten hebben we onder de noemer 'Nationaal Transport en Infrastructuurbeleid' stappen georganiseerd die waarde toevoegen aan het tot dusver verrichte werk. We lanceerden onze nieuwe projecten met dezelfde visie. We hebben onze werkplannen opgesteld door onze hervormingsinspanningen samen te brengen in het kader van ons nationaal transport- en infrastructuurbeleid.

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat ze sinds 2003 meer dan 8 miljard hebben uitgegeven voor Malatya, inclusief investeringen in transport en communicatie, en vervolgde het volgende:

“Onze voorouders zeiden: 'Hoe groot de berg ook is, de weg gaat er bovenuit'. We hebben in 18 jaar met veel obstakels te maken gehad, maar we zagen deze dagen met de gebeden van onze natie. Met de Kömürhan-brug, de Kömürhan-tunnel en het bouwproject voor verbindingswegen, dat we hier vandaag bekijken en informatie krijgen, hebben we een werk gecreëerd dat niet alleen Malatya maar ook 16 steden in de regio ten goede zal komen. Ons project markeert de ontwikkeling van de hele regio en brengt economische vitaliteit in de regio. De totale lengte van ons project is 5 duizend 155 meter "

Karaismailoğlu verklaarde dat er een tweeduizend 2 meter lange tunnel met dubbele buis, een 400 meter lange, hellende kabelbrug en een 660 meter lange brug van gewapend beton binnen de reikwijdte van het project vallen, en vanaf vandaag de laatste betonnen coating van de tunnelconstructie met dubbele buis die in het project is opgenomen, samen met de uitgerekte hellende kabel Hij merkte op dat ze de fundering van de brug en de constructie van de 123 meter lange pyloon hebben voltooid.

Minister Karaismailoğlu, die uitlegde dat de brugsamenstelling van de Kömürhan-brug werd gerealiseerd op 9 september 2020 met de toevoeging van het 25e en het laatste segment, en dat ze de kabelspanning van de brug voltooiden, die in totaal 42 waren, begonnen ze bovenbouwwerken en zeiden: “Kömürhan-brug, die het autoverkeer zal bedienen met 2 × 2 rijstroken, Het is ontworpen als een Y-type toren. Het zal de 380e plaats innemen in de wereldliteratuur omdat het een enkele pyloon heeft en de middelste overspanning 4 meter is. "We zullen de verbindingswegen, bruggen en tunnelwerken van ons project in korte tijd voltooien en het openen op 15 december 2020".

Minister Karaismailoğlu wees erop dat de productie van ventilatie-, verlichtings- en brandsystemen op volle snelheid vordert om de 2 meter lange tunnel met dubbele buis tegen eind 400 open te stellen voor verkeer. Het wegvervoer tussen Turkije zal handiger, sneller en veiliger zijn. De rivier de Eufraat, die het onderwerp is van volksliederen en klaagzangen, zal niet langer een obstakel zijn voor transport. Met de realisatie van het project zullen de ernstige problemen die zich voordoen bij het wegvervoer tussen Malatya en Elazığ nu verleden tijd zijn. " hij sprak.

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat met deze investeringen zeer belangrijke bijdragen zullen worden geleverd aan de handel in de regio: “Ik hoop dat we deze brug voor de dienst van onze natie op 15 december 2020 openen met onze broeders uit Elazig en Malatya. Ik hoop dat we elkaar hier op 15 december weer zullen ontmoeten tijdens een geweldige ceremonie. " gebruikte de uitdrukkingen.

Bij de ceremonie die werd bijgewoond door de gouverneur van Malatya Aydın Baruş, de plaatsvervangers van de AK-partij Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı en de burgemeester van de grootstedelijke gemeente, Selahattin Gürkan, en andere relevante mensen, maakte minister Adil Karaismailoğlu de laatste bron voor de brug.

Minister Karaismailoğlu, die de bouwplaats van de Tohma-brug bezocht na de inspecties van de Kömürhan-brug, onderzocht de bouwplaats en ontving informatie van de autoriteiten hier, en zijn mening met het verantwoordelijke personeel.

Minister Karaismailoğlu verhuisde vervolgens met zijn gevolg naar de bouwplaats van de noordelijke ringweg in Malatya.

Minister Karaismailoğlu, die het onderzoek deed, ontving van de autoriteiten informatie over de onderzoeken.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen