De after sales-campagnes van Ford Trucks gaan door

De after sales-campagnes van Ford Trucks gaan door
De after sales-campagnes van Ford Trucks gaan door

Ford Otosans zware commerciële merk Ford Trucks blijft voordelige campagnes aanbieden aan klanten die willen dat hun voertuig winterklaar is.


Ford Trucks, dat zegt 'bij elke lading', lanceert '' wintercampagnes '' die geldig zijn voor alle modellen tussen 13 oktober en 31 december, als onderdeel van de campagne hebben klanten de mogelijkheid om de AdBlue, antivries en wisserbladen van hun voertuig te vervangen tegen voordelige prijzen.

Biedt kortingen tot 50% met de versnellingsbak- en differentieelcampagne

Bovendien biedt Ford Trucks zijn klanten tussen 1 november en 31 december een korting tot 50% op bepaalde originele reserveonderdelen voor de versnellingsbak. Tegelijkertijd is er in het kader van de differentiële campagne voor Ford Trucks-voertuigen uit de constructieserie tussen 13 oktober en 31 december een mogelijkheid tot 4142% korting op bepaalde differentieelonderdelen die specifiek zijn voor Ford Trucks 3542D- en 50D-voertuigen.

De aftersalescampagnes van Ford Trucks lopen door tot eind 2020

Naast zijn nieuwe campagnes zet Ford Trucks zijn after-sales campagnes voort die het sinds begin 2020 is gestart. In deze context; biedt 'Eco-Service Campaign' aan voor alle voertuigen waarvan de garantie is verlopen, 'Print Brake Campaign' voor voertuigen uit de serie wegenbouw en voertuigen uit de bouwserie, 'Remschijf- en remcampagnes' voor voertuigen uit de sleep- en wegserie. Als Ford Trucks exclusief is voor voertuigen uit de 1846T- en E6-serie, gaat de 'Engine Revision Campaign' verder.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen