Universiteiten in de hoofdstad nemen een voor een het fietspad op

Universiteiten in de hoofdstad nemen een voor een het fietspad op
Universiteiten in de hoofdstad nemen een voor een het fietspad op

In Başkent, waar het "Bicycle Road Project", een van de belangrijke projecten van burgemeester Mansur Yavaş van de grote stad Ankara, is uitgevoerd, is de aanleg van fietspaden op universiteitscampussen versneld. Na de Başkent-universiteit zijn er fietspadstudies afgerond aan de Gazi-universiteit en de universiteitscampussen van de Turkish Aeronautical Association. De Metropolitan Municipality blijft onderhandelen met andere universiteiten.


Burgemeester Mansur Yavaş, burgemeester van Ankara, blijft het leven van studenten gemakkelijker maken met studentvriendelijke applicaties.

Na de voltooiing van het kruispunt Anıtpark-Beşevler, de eerste fase van het "Bicycle Road Project", dat een van de belangrijke transportprojecten voor de hoofdstad is, werd het fietspadennetwerk uitgebreid naar universiteitscampussen op grote vraag van studenten en rectoraat.

DE BLAUWE MANIER OM TE GENIETEN VAN STUDENTEN EN UNIVERSITAIR PERSONEEL

Het project, dat is gestart om studenten, docenten en medewerkers van openbare en particuliere universiteiten aan te moedigen fietsen op de campus te gebruiken, wordt steeds wijdverbreider op alle universiteiten in Başkent.

De Metropolitan Municipality, die eerst de 4,4 kilometer lange fietspad (blauwe weg) in Başkent University Bağlıca Campus voltooide, opende uiteindelijk het fietspad aan de Gazi University en de Turkish Aeronautical Association University.

DANK AAN DE VOORZITTER LANGZAAM

De teams van het Department of Science Affairs van de Metropolitan Municipality hebben in korte tijd een totale rondreis van 2,6 kilometer op de Gazi University-campus en een totaal van 1,2 kilometer rondrit op de campus van de Turkse Luchtvaartvereniging voltooid.

Plaatsvervangend rector van de Turkse Luchtvaartvereniging Universiteit Prof. Dr. İbrahim Halil Güzelbey zei: “Het idee van een fietspad naar universiteiten was goed doordacht. Het bracht ook kleur op onze universiteit. Onze studenten zullen de fiets veilig binnen kunnen gebruiken. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen, ”zei hij.

De studenten verklaarden dat ze heel blij zijn met de fietsverrassing in het nieuwe academiejaar en dat het vervoer op en buiten de campus gemakkelijker voor hen is geworden, en deelden hun gedachten als volgt:

  • Arda Can Çiçek: “Het fietspad is erg mooi. Het is een must in ontwikkelde landen. Heel erg bedankt aan Mansur Yavaş. Het maakte ons blij om deze weg op onze universiteit te zien. Niet iedereen heeft een auto, het was een mooi voordeel voor wie liever de fiets gebruikt. Dank je."
  • Mehmet Zahit Yılmaz: “Het aanleggen van een fietspad voor onze universiteit heeft veel opgeleverd. Bedankt aan Ankara Metropolitan Municipality. "
  • Kan Unveren: “Ik vind het fietspad erg handig. Vooral vanwege de grote afstanden binnen de campus zorgt het voor veel gemak. Ik gebruikte in mijn normale leven al een fiets. Het was nuttig voor mij. Ik denk dat ik het vaak zal gebruiken als het schooljaar begint. "

DE ONDERHANDELINGEN MET ANDERE UNIVERSITEITEN GAAN DOOR

Terwijl universiteiten in de hoofdstad één voor één fietspaden krijgen, start de Metropolitan Municipality binnenkort met de productie van het fietspad dat in het landschapsgebied binnen de METU-campus komt.

Metropolitan Municipality, dat de onderhandelingen met andere universiteiten voortzette, ondernam ook actie voor de aanleg van een fietspad tussen de METU-Hacettepe University en Bilkent University op de campus.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen