Hoe oud is Serenad Bağcan?

Wie is Serenad Bağcan?
Wie is Serenad Bağcan?

Serenad Bağcan, Turkse muzikant. Hij werd geboren in Ankara in een muzikantenfamilie. Hij voltooide ook zijn middelbare school en universitaire opleiding in dezelfde stad.


Serenad Bağcan heeft een gevestigde muzikantenfamilie en heeft een geschiedenis die onvermijdelijk vermengt met muziek. meesterkunstenaar Selda is bekend in heel Turkije en de wereld Baðcan tante.

Hoewel Serenad Bağcan is afgestudeerd aan de faculteit Farmacie van de Universiteit van Ankara, heeft hij nooit in dit beroep gewerkt. Voordat hij begon, toonde de solist interesse in sport en werd tafeltennis de kampioen van Turkije. Hij toonde al op jonge leeftijd interesse in mandoline en blockchain en nam pianolessen bij zijn tante Selda Bağcan. Later werd hij lid van het Ankara Children's Choir. Hij studeerde klassieke westerse muziek. In de daaropvolgende periode trad hij toe tot het State Polyphonic Choir als altartiest. In 2011, toen de solist die Nazım Hikmet Oratorio en Metin Altıok Lamentations zou zingen in het staatskoor niet kwam, werd hij aangemoedigd door de koorleider. Daarna trad hij op met Fazıl Say en was hij de solist van de albums İlk Şarkılar en Yeni Şarkılar. Fazıl Say vertelt over hem als "Ik vond de stem waar ik jaren later naar zocht".

Bağcan bracht in mei 2019 zijn eerste soloalbum uit, genaamd Serenad.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen