De metro van Pamukova Railway Crossing staat op de agenda van het ministerie

De transportprojecten van Sakarya staan ​​op de agenda van het ministerie
De transportprojecten van Sakarya staan ​​op de agenda van het ministerie

Burgemeester Ekrem Yüce, die een ontmoeting had met plaatsvervangend voorzitter Yavuz, plaatsvervangend groepsvoorzitter Bülbül, plaatsvervangers Atabek, Sofuoğlu, Uncuoğlu en provinciaal voorzitter Tever, en minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, deelden het goede nieuws: “Het aanbestedingsproces voor de nieuwe afrit van de snelweg zal worden versneld. De metro van de spoorwegovergang Pamukova zal op de agenda van onze bediening staan. Het ministerie zal ondersteuning bieden bij de locatie en bouw van het Spoedeisende Ziekenhuis ”, zei hij.


Metropolitaans burgemeester Ekrem Yüce, gouverneur Çetin Oktay Kaldirim, AK-partij-vicevoorzitter Ali İhsan Yavuz, MHP-fractievoorzitter Levent Bülbül, AK-partijafgevaardigden Çiğdem Erdoğan Atabek, Kenan Sofuoğlu en Recep Uncuoğlu, AK-partij, die in Ankara waren om een ​​reeks bijeenkomsten te houden. Samen met de provinciale president Yunus Tever bezocht hij de minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu. Burgemeester Ekrem Yüce, die zijn sociale media-account deelde na de bijeenkomst waar de transportprojecten van Sakarya werden besproken, bedankte minister Karaismailoğlu voor zijn grote belangstelling en steun.

Transportprojecten in de bediening

President Ekrem Yüce benadrukte het belang van eenheid en solidariteit in zijn evaluatie na zijn contacten in Ankara en zei: “We waren in Ankara als de Sakarya-delegatie. We ontmoetten onze minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu voor de belangrijke transportprojecten van onze stad. We hadden een vruchtbare ontmoeting met onze gouverneur Çetin Oktay Kaldirim, vicevoorzitter Ali İhsan Yavuz, vicevoorzitter van de MHP-groep Levent Bülbül, plaatsvervangers Çiğdem Erdoğan Atabek, Kenan Sofuoğlu, Recep Uncuoğlu en onze provinciale president Yunus Tever. Namens mijzelf en onze stad wil ik mijn dank uitspreken aan onze minister die zeer geïnteresseerd is in de projecten van onze stad en verklaarde dat zij hem zullen steunen ”.

Aanbesteding voor afrit snelweg zal versnellen

President Ekrem Yüce maakte een lijst van het goede nieuws na de bijeenkomst op het ministerie van Transport en Infrastructuur en zei: “We kondigden aan dat we een nieuwe snelwegafrit naar onze stad zouden brengen. Als Metropolitan Municipality zijn we begonnen met onze onteigeningswerken in de regio. We hebben ook een ontmoeting gehad met onze minister om het aanbestedingsproces voor de bouw te versnellen. We hebben wederom een ​​verzoek ingediend om de Karapürçek-weg op te nemen in het asfaltprogramma en in dienst te stellen van de regio en onze stad ”.

Investeringen in transport komen naar het zuiden van de stad

Burgemeester Ekrem Yüce zei dat de transportprojecten die belangrijk zijn voor het zuiden van de stad ook op tafel liggen: “We hebben evaluaties gemaakt over de uiteindelijke status van het brugknooppuntproject dat Alifuatpaşa zal verbinden vanaf de snelweg Sakarya-Bilecik. Met het project dat wordt gebouwd in de regio waar de hogesnelheidstreinlijn passeert, zullen de transportproblemen worden geëlimineerd en zal het transport naar de regio een zucht van verlichting geven. We hebben de kwestie aan onze minister van Transport en Infrastructuur overgebracht om de spoorwegovergang ondergronds in Pamukova te nemen. "

Ministeriële steun voor noodhospitaal

President Ekrem Yüce zei dat er een zeer belangrijke stap is gezet voor de toekomst van de gezondheid in Sakarya: “We begrepen beter hoe belangrijk de gezondheidsinfrastructuur is tijdens de epidemische periode. Gelukkig zetten we de strijd tegen de pandemie succesvol voort met de recente doorbraken op het gebied van gezondheid in ons land. De introductie van het Emergency Hospital in Sakarya werd ook op de agenda gezet door onze vice-president Ali İhsan Yavuz. We hebben de steun gevraagd van onze minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu, wat betreft de constructie en locatie. Hopelijk zullen we samen dit werk afmaken en een noodhospitaal naar onze stad brengen. Ik dank onze minister voor zijn steun ”.

We zullen onze doelen bereiken met eenheid en solidariteit

Sakarya vertegenwoordigt enkele van de namen van de delegatie met bezoekende voorzitter Ekrem Yüce Ankara, "Turks-İş-president Ergun Atalay, voorzitter van de Turkse landbouwvereniging Shams Bayraktar, Koop-İş-president dhr. We bezochten Eyüp Alemdar met onze delegatie. We hielden evaluaties en consultaties over onze stad. We werken voor Sakarya samen met al onze stakeholders. We streven ernaar om alle parameters van onze stad naar een hoger niveau te tillen en een meer leefbare stad te creëren. Ik hoop dat we onze doelen zullen bereiken met onze eenheid en solidariteit ”.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen