Oprichting van de Forum Interchange

Oprichting van de Forum Interchange
Oprichting van de Forum Interchange

De basis voor de Forum Interchange, die de Mersin Metropolitan Municipality wil implementeren in het kader van het Transportation Master Plan, wordt gelegd. Wanneer het project, waarvan de burgemeester van de stad Vahap Seçer vorige week het goede nieuws bracht, is voltooid, zal het verkeer in Mersin aanzienlijk worden ontlast.


Hüseyin Okan Merzeci Boulevard en 20th Street, waar Mersin de hoogste verkeersdichtheid heeft, zullen opgelucht ademhalen met het nieuwe Forum Interchange Project dat wordt geïmplementeerd. Het verkeersprobleem, dat voor automobilisten en voetgangers een beproeving wordt als het aantal voertuigen piekt tijdens het vertrek in de ochtend en de terugkeer van het werk 's avonds, wordt met het nieuwe kruispunt opgelost.

De Forum Interchange, die zal worden gerealiseerd door de Metropolitan Municipality Road Construction Maintenance and Repair Department, zal een van de belangrijke kruispuntprojecten met meerdere verdiepingen zijn die worden vastgesteld op het moment dat het welzijnsniveau in Mersin wordt bereikt.

De bouwwerkzaamheden zullen beginnen

Een aanbesteding voor "Infrastructuur, bovenbouw en kunstconstructies en wegenbouwwerkzaamheden op verschillende straten, boulevards en straten en landelijke groepswegen onder de Mersin Metropolitan Municipality" werd op 24 september 2020 gehouden door het directoraat wegenbouw, onderhoud en reparatie. contract is getekend met. Met de ondertekening van het contract door het aannemersbedrijf begonnen de toepassingsstudies van het project op het land in de bouwwerkzaamheden met meerdere verdiepingen. Na voltooiing van deze werken zullen de bouwwerkzaamheden voor kruispunten op meerdere niveaus beginnen.

Totale projectlengte 700 meter

De totale projectlengte van Forum Floor Junction is bepaald op 700 meter in oost-west richting. De totale gesloten sectielengte van het project zal beginnen en eindigen 66,20 meter, de totale breedte inclusief zijwegen is 35 meter, de breedte van de gesloten sectie is 16 meter en de in- en uitgangsbreedtes zijn 26 meter. In projectbouw; Er worden 58 balken van verschillende afmetingen en 417 boorpalen van verschillende diameters gebruikt.

Het kruispunt wordt afgesloten voor verkeer, er zijn nieuwe routes vastgesteld voor automobilisten

Voordat de werken beginnen, zijn Hüseyin Okan Merzeci Boulevard en de kruising van 20th Street (Forum Upper Junction) afgesloten voor autoverkeer. Chauffeurs die van deze routes gebruik willen maken, moeten de Roof Junction (18. Street Junction) en Cam Spor Junction (Five Road Junction) en alternatieve routes gebruiken die op deze kruispunten zijn aangesloten.

De teams van de afdeling Wegenbouw Onderhoud en Reparatie en de Afdeling Transport zullen op bepaalde punten van de stad waarschuwingsborden plaatsen voor chauffeurs.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen