Wereldkampioenschap rally in Marmaris op 18-20 september

Wereldkampioenschappen rally in september
Foto: Hibya News Agency

Dit jaar ontving de Republiek Turkije het presidentiële beschermheerschap, 2020.yarış de FIA ​​World Rally Championship Rally of Turkey, Turkey Automobile Sports Federation (TOSFED), die tussen 5 en 18 september zal worden gehouden. De grootste sportorganisatie van ons land van de afgelopen twee jaar, waar de Rally van Turkije, Marmaris, vergezeld van de schoonheid van de unieke dennenbossen en de spectaculaire zee, wereldberoemde piloten en duizenden toeristen zal verwelkomen.


Doorzoek het Covidien-19 kampioenschap na de eerste drie races vanwege de pandemie, Rally Estland zal op 3 tot 04 september doorgaan met de datum en zijn team zal na deze race de route naar Turkije afslaan. Die begint op vrijdag 06 september. Rally van Turkije, 's werelds snelste rallyrijders zullen het toneel zijn van adembenemende gevechten. De opwinding die 18 dagen aanhoudt in speciale podia in de regio's Marmaris, Ula en Datça, wordt over de hele wereld uitgezonden met live-uitzendingen van 3 televisiekanalen.

TOSFED-president Eren Üçlertopra, die een verklaring aflegde over het evenement, dat de afgelopen twee jaar de 'grootste internationale sportorganisatie in ons land' is; "Organisatie van de Rally van Turkije, we zijn er trots op dat ze onder auspiciën van de Republiek Turkije zullen worden gehouden in het voorzitterschap. Bij deze gelegenheid willen we onze dank uitspreken aan de heer Muharrem Kasapoğlu, minister van Jeugd en Sport, en aan alle staatsoudsten die aan dit project hebben bijgedragen, in het bijzonder onze president Recep Tayyip Erdoğan. Nogmaals, we zijn klaar om de kracht van ons land aan de wereld te tonen en bij te dragen aan de promotie ervan. ” zei.

Jona Siebel, CEO van de WRC-promotor, bedankte ook het Ministerie van Jeugd en Sport en TOSFED. “Marmaris is een populaire vakantiebestemming waar alle deelnemers en toeschouwers met plezier en vertrouwen kunnen reizen in overeenstemming met de voorzorgsmaatregelen die zijn genomen na de pandemie. Organisatie Covidien-19 zal worden uitgevoerd samen met de protocollen die zullen worden geïmplementeerd om een ​​veilige omgeving te creëren voor de Turkse gezondheidswet. ", Legde hij uit.

Hibya News Agency


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen