Ministerie van Binnenlandse Zaken moet 100 kandidaten voor districtsgouverneurs rekruteren

Het ministerie van Binnenlandse Zaken zal 100 districtsgouverneur kandidaat-geleerde maken
Het ministerie van Binnenlandse Zaken zal 100 districtsgouverneur kandidaat-geleerde maken

100 (honderd) districtsgouverneurskandidaten zullen worden toegelaten tot TR Ministerie van Binnenlandse Zaken, Civiele Administratie Services Class.


Toepassingsvoorwaarden voor het examen

Internationale betrekkingen, politieke wetenschappen, openbaar bestuur, economie, bedrijfskunde, financiën en financiën, sociologie, public relations en publiciteit, psychologieafdelingen van de faculteiten van buitenlandse universiteiten die ten minste vier jaar undergraduate onderwijs bieden, op voorwaarde dat de gelijkwaardigheid van de binnenlandse universiteiten of de gelijkwaardigheid van het diploma wordt goedgekeurd door de Hoger Onderwijsraad of deze Afgestudeerd zijn aan andere afdelingen of rechtenfaculteiten die ten minste tachtig procent van de vakken in het curriculum van een van de afdelingen hebben of;

Minstens een vierjarige bacheloropleiding in de sociale wetenschappen, technische faculteiten en geschiedenisafdelingen van universiteiten, en een postdoctorale opleiding in internationale betrekkingen, politicologie, openbaar bestuur, rechten en economie.

Kandidaat-districtsgouverneurs die niet zijn afgestudeerd aan de hierboven genoemde afdelingen; Dien een gelijkwaardigheidscertificaat van de Raad voor Hoger Onderwijs in waarin staat dat het curriculum van de afdelingen waar ze zijn afgestudeerd tachtig procent van het curriculum van de genoemde afdelingen beslaat, en de notariële diplomakopieën van de kandidaat-districtsbestuurders die afgestudeerd zijn, of de officiële documenten waaruit hun afstuderen blijkt bij het ministerie van Binnenlandse Zaken, samen met andere documenten tijdens de levering van documenten voor het interview. zij moeten.

1700 en 2 / A van de Internal Affairs Officers Law No. 2, artikel 657 / A van de DMK nr. 48, artikel 1 / A van het presidentieel besluit nr. 274 over de presidentiële organisatie en artikel 5 van de Governor Candidates-verordening.

Onder de 01 jaar te zijn vanaf 2020 januari 35 (geboren op 01.01.1985 en later).

Geen militaire dienst hebben; Militaire dienst hebben vervuld, uitgesteld of overgeplaatst naar de reserveklasse.

Examendatum en duur

Het examen vindt plaats op 18 oktober 2020 in Ankara. Het tentamen begint om 10.15 uur. Kandidaten worden na 10.00 uur niet meer toegelaten tot de examengebouwen.

Het aantal vragen dat tijdens het tentamen gesteld moet worden en de reactietijd; Het duurt 100 minuten (150 uur) voor 2,5 vragen.

Aankondiging van het examen en ontvangen aanvragen

Kandidaten kunnen tussen 02 en 09 september 2020 vanuit elk ÖSYM-aanmeldcentrum solliciteren, https://ais.osym.gov.tr Ze doen het op het internetadres of op de OSYM Candidate Transactions Mobile Application en voltooien hun aanvraag door het examengeld te storten. De late aanmeldingsdag is 17 september 2020.

Voor details van advertentie KLIK HIERWees de eerste om te reageren

Beoordelingen