Vandaag in de geschiedenis: 1 augustus 1919 Wereldoorlog I, militaire spoorwegen

demiryolu
demiryolu

Vandaag in de geschiedenis
1 augustus 1886 Tarsus-Adana, onderdeel van de Mersin-Tarsus-Adana-lijn, werd geopend met een officiële ceremonie. De vluchten begonnen op 4 augustus. De totale lengte van de lijn Mersin-Tarsus-Adana is 66,8 km.
In de 1e Wereldoorlog op 1919 augustus 80 ging de bouw van de Ankara-Sivas-lijn, waarvan 127 km werd voltooid met de hulp van de bouwbataljons van de militaire spoorwegen en havens, door tot de XNUMX km (station Izzettin).
1 augustus 2003 Het actieplan 2003-2008, opgesteld met de steun van de Europese Commissie voor de harmonisatie van TCDD met het acquis van de Europese Unie, werd goedgekeurd door het ministerie van Verkeer.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen