Spaanse CAF-firma ondertekende onderhoudsovereenkomst van 40 MEUR

De Spaanse fabrikant van spoorvoertuigen won onderhoudscontracten ter waarde van 40 miljoen euro. Bij voorkeur bij TCDD in hogesnelheidstreinen, produceert en onderhoudt het Spaanse bedrijf verschillende voertuigen, van tramvoertuigen tot hogesnelheidstreinen. De tramvoertuigen van CAF worden ingezet in de trams van Istanbul en Antalya.


CAF heeft laten zien dat het een actief bedrijf is op het gebied van zorg, met diverse onderhoudsbanen in Italië, Brazilië, Colombia en Spanje. Dit zijn de onderhoudsovereenkomsten van het bedrijf:

Onderhoud van 17 trams in Italië

Openbare instelling die vervoer beheert in de stad Palermo, Sicilië - Amat S. p. A. - koos voor CAF Italia om 17 trams te onderhouden die op de vier tramlijnen van de stad rijden. Het contract heeft een looptijd van vier jaar en de betrokken vloot vervoert sinds 2015 passagiers in de hoofdstad van Sicilië. CAF zal onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in de werkplaatsen van Amat in Roccella en Leonardo.

Onderhoud van 8 treinen in de voorsteden in Brazilië

In Brazilië heeft CAF een contract verworven voor de bescherming van acht treinen in de voorsteden voor een periode van vier jaar. Het contract is met Companhia Paulista de Trens Metropolitanos (CPTM) in São Paulo. Ze opereren momenteel op de 10e lijn van het metropolitane netwerk van São Paulo. CAF Brazilië zal onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan CPTM-faciliteiten in Lapa, ten westen van São Paulo. CAF heeft een aantal onderhoudscontracten met CPTM.

Onderhoud van 35 treinen in Colombia CAF heeft de afgelopen jaren het onderhoud gewonnen van 35 treinen die aan de MEDELLÍN metro zijn geleverd. Deze overeenkomst heeft een werkperiode van twee jaar en zal een voortzetting zijn van de activiteiten die al van kracht zijn sinds de lancering van deze metrotreinen.

Malaga Tramway Maintenance in Spanje

CAF heeft ook een overeenkomst getekend met Metro De Málaga. Dit verlengde het onderhoudscontract dat momenteel van kracht is met nog eens vijf jaar. CAF zet haar URBOS 3-vloot voort, bestaande uit 14 tramlijnen. CAF begon in 2010 samen te werken met Metro De Málaga toen het de eerste trams aan deze operator leverde.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen