Minister Karaismailoğlu, Investigation Found in Palandöken Logistics Center

minister vond recensie in palandoken logistiek centrum in karaismailoglu
Foto: Ministerie van Verkeer en Infrastructuur

Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu woonde de openingsceremonie bij van het "CAT 3A" -systeem dat op de luchthaven van Erzurum was gevestigd. Minister Karaismailoğlu benadrukte dat Erzurum na Ankara en Istanbul qua functies de meest uitgeruste luchthaven heeft, en zei: "Zelfs in slechte weersomstandigheden zullen de grootste vliegtuigen comfortabel op de luchthaven kunnen landen."


Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu fungeert als bruggen tussen Azië en Europa, en de Turkse spoorwegonderzoeken vonden Palandöken in het Erzurum Logistics Centre in belangrijke bijdragen aan het netwerk. Zei minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu die hier aan het werk is '', die als bruggen dienen tussen Azië en Europa en het Turkse spoorwegnet in de centra met grote bijdragen, het doel is om het laadvermogen in 2023 van 5 miljoen ton te verwijderen ”, zei hij.

Minister van Transport onderzoekt Erzurum Investments On Site

Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu nam deel aan de opening van het "CAT 3A" -systeem dat op Erzurum Airport was geïnstalleerd. Karaismailoğlu, die het gouverneurschap van Erzurum bezocht en na de openingsceremonie het gouverneursboek ondertekende, ontmoette gouverneur Okay Memiş een tijdje. Minister Karaismailoğlu, die gedetailleerde informatie ontving over de investeringsprojecten in de stad, onderzocht vervolgens de wegenwerken tussen het Erzurum City Hospital en het gouvernement en ontving informatie van Esat Palamut Partal, de 12e regionale directeur van snelwegen.

Na onderzoek te hebben gedaan aan de stadskruising in Erzurum en op het kruispunt met verschillende niveaus van Mevlana-bruggen, ontving minister Karaismailoğlu, die burgemeester werd van de Metropolitan Municipality, informatie over de diensten in Erzurum van burgemeester Mehmet Sekmen en kwam naar de provinciale directie van de AK-partij en ontmoette de partijleden. Karaismailoğlu heeft een ontmoeting gehad met de provinciale voorzitter van de AK-partij, Mehmet Emin Öz.

"We hebben meer dan 11 miljard lira in Erzurum geïnvesteerd"

Karaismailoğlu, die tijdens zijn bezoek aan het provinciale directoraat van de AK-partij verklaringen aflegde aan journalisten, herinnerde eraan dat hij in juni naar Erzurum kwam en de problemen op de luchthaven van Erzurum, die een moeizaam proces doormaakte, vaststelde. Karaismailoğlu benadrukte dat ingezetenen van Erzurum vóór juli eindigden op de meest aanbevolen luchthaven buiten Ankara en Istanbul en benadrukte dat zelfs de ergste vliegtuigen comfortabel op de luchthaven van Erzurum kunnen landen. Minister Karaismailoğlu, die zei dat burgers hard werken om hun levenskwaliteit te verbeteren, zei: “We hebben 22 projecten in Erzurum. Ik hoop dat we ons best zullen doen om ze zo snel mogelijk af te maken. We hebben meer dan 11 miljard Turkse lira in Erzurum geïnvesteerd. Deze zullen in de toekomst worden voortgezet. Deze projecten zullen worden afgerond en geëvalueerd en we zullen ze aan hun diensten presenteren in een programma dat Erzurum-mensen waardig is. Hoewel er voor de regeringen van de AK-partij in Erzurum slechts 50 kilometer aan gescheiden wegen is, zijn er nu meer dan 600 kilometer aan gescheiden wegen. ”

Minister Karaismailoğlu, die vergaderingen hield in het gouvernement en de metropool, stelde vast dat ze nieuwe behoeften identificeerden in overeenstemming met de behoeften van Erzurum, en na het bezoek van de provinciale burgemeester van de AK-partij, gouverneur Okay Memiş, de burgemeester van Erzurum, Mehmet Sekmen, AK-partijafgevaardigden Recep Akdağ en Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, provincievoorzitter van de AK-partij en burgemeesters kwamen naar het Palandöken Logistics Center in het district Aziziye. In het Palandöken Logistics Center nam hij informatie over het centrum over van Tacettin Bayraktutan, adjunct-directeur van de operationeel manager van de staatsspoorwegen, en maakte hij beoordelingen. Karaismailoğlu, die de huidige situatie van het centrum besprak en meningen ontving over prioritaire kwesties om een ​​breder verzorgingsgebied te bereiken, wisselde informatie uit over nieuwe regelgeving om te luisteren naar de eisen om het potentieel van het centrum te vergroten en actiever te worden gebruikt in de toekomst.

Het draagvermogen van logistiek centrum Palandöken zal in 2023 toenemen tot 5 miljoen ton

Hier in verklaringen Karaismailoğlu, '' het Turkse spoorwegnetwerk Palandöken Logistic Center van de belangrijke haltes in Azië en vestigt de aandacht op de belangrijke logistieke taken die worden ondernomen in de handel tussen Europa. Palandöken Logistics Centre, geopend in 2018 in Erzurum, dat een strategische handelspositie heeft in landen als Azerbeidzjan, Iran, Georgië, de autonome republiek Nakhchivan en Armenië, is een van de belangrijkste haltes voor het vrachtvervoer van Azië naar Europa. Basis douane- en logistieke diensten evenals een goed gepresenteerd sociaal dienstencentrum, de ladingen uit verschillende landen en in Turkije en het uitvoeren van de transplantatie in de wereld die naar de stad waar de zeehaven wordt vervoerd. dienen als bruggen tussen Azië en Europa en naar de spoorwegnetcentra van Turkije die een belangrijke bijdrage leveren, met een draagvermogen van 2023 miljoen ton in 5, gericht op het verwijderen van zeewater ", zei ze.

Na een bezoek aan het Palandöken Logistics Center nam minister Karaismailoğlu, die niet verzuimde een ontmoeting te hebben met Erzurum AK Party Women's Branches, foto's met vrouwen van AK Party.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen