Ankarakart operatiecentra geopend om redenen van coronavirus

hoofdkaartinstapcentra gesloten wegens geopend coronavirus
hoofdkaartinstapcentra gesloten wegens geopend coronavirus

Nadat de coronavirus (Covid-19) -test van een personeelslid van de algemene directie van de EGO, het Ankarakart Operation Center positief was, werden op 5 juli 16 2020 Ankarakart Operation Centers tijdelijk gesloten. Daarnaast werden in totaal 16 personeelsleden die werkzaam waren in de Ankarakart Transaction Center-stands in de belangrijkste servicegebouwtak van EGO, Kızılay, Akköprü, Dikimevi en Beşevler, die tijdelijk gesloten waren, getest op coronavirus.


Om te voorkomen dat onze burgers het slachtoffer worden, zijn de Ankarakart Transaction Centers in het hoofdservicegebouw van de Rode Halve Maan en het EGO-hoofdkwartier op werkdagen tussen 08.00-17.00 uur van dienst geweest met een beperkt aantal medewerkers. Bovendien zal het Beşevler Ankarakart Operation Center op zaterdag 25 juli 2020 (vandaag) tussen 11.00 en 16.00 uur dienen om de huidige dichtheid te verminderen.

Desinfectieprocedures worden regelmatig uitgevoerd bij servicepunten. We verzoeken onze burgers vriendelijk om maskers te dragen, sociale afstand te bewaren en aandacht te besteden aan hygiënevoorschriften bij het handelen.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen