Çakmak TEM-verbindingsweg geopend

cakmak tem verbindingsweg geopend
Foto: Istanbul Metropolitan Municipality

İBB heeft Çakmak TEM Connection Road geopend, wat bestuurders 45 minuten in het verkeer zal besparen. Met de opening van de weg die is aangelegd om de dichtheid in de richting van Ankara op te lossen, wordt zowel brandstofbesparing als verkeersveiligheid geboden. Er werd duizend 850 ton asfalt gestort voor een eenbaansweg met een totale lengte van 100 meter, er werd 25 duizend kubieke meter graaf- en graafwerk verricht.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) heeft een van haar projecten voltooid die het stadsverkeer zullen ademen. Door de Çakmak TEM-verbindingsweg met hoge dichtheid in Ümraniye te openen, verlichtte hij de reizen in de richting van Ankara. Met de opening van de verbindingsweg is de verkeersdruk in het gebied Tepeüstü Junction verminderd.

45 MINUTEN BESPAREN

Bij de aanleg van de verbindingsweg is 510 kubieke meter beton gestort. In totaal werden er 810 meter voetgangers en 704 meter balustrades gebouwd. Het werd vervaardigd in 235 vierkante meter oorlogvoering tegen regen en sneeuwwater, terwijl een kanaal van 1700 vierkante meter in gebruik werd genomen. Bij de ingebruikname van het project kregen de chauffeurs ongeveer 45 minuten de tijd.

BRANDSTOFBESPARING WORDT GELEVERD

Seyfullah Demirel, hoofd van de afdeling Wegenonderhoud en Infrastructuurcoördinatie van IMM, zei het volgende nadat de weg was geopend:

“Onze burgers die deze lijn gaan gebruiken, besparen brandstof, verkeersveiligheid en comfort. Op deze manier wordt milieuvervuiling voorkomen. Ons project is gebouwd als een enkele strook van 850 meter lengte, 25 duizend kubieke meter graaf- en graafwerkzaamheden, duizend 100 ton asfalt, 4 900 kubieke meter productie van stenen muren, duizend 160 vierkante meter aarde (versterkte grondmuur) productie en infrastructuur van 720 meter regenwaterleiding. we brengen onze participatie-arm naar onze stad. Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen. Als Metropolitan Municipality is ons grootste doel om het leven van onze mensen gemakkelijker te maken en hen een hoog niveau van welzijn te bieden. ”


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen