Amasya Ring Road opent op zaterdag

amasya cevre road gaat op zaterdag open
amasya cevre road gaat op zaterdag open

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu zei dat de 11,3 km lange ringweg Amasya op 25 juli zal worden geopend met een ceremonie die president Recep Tayyip Erdoğan zal bijwonen met een videoconferentie.


Minister Karaismailoğlu vestigde de aandacht op de verkeersopstoppingen in de stad als gevolg van het toenemende stedelijke en intercityverkeer van zware voertuigen dat wordt gebruikt in verband met de snel ontwikkelende sociaal-economische structuur van Amasya en zei: "Gescheiden doorvoer van Suluova-Amasya Road, We passeren het zuidwesten van Amasya en verbinden het met de Amasya-Turhal Road. ”

Investeringen brengen vitaliteit in hun regio

Karaismailoğlu, president Erdogan leidde om de mensen in het hele land te dienen met hart en ziel die ze werken en zeer belangrijke investeringen, en merkte op dat ze Turkije hadden geïmplementeerd voor werkgelegenheid op hun gebied van elke investeringsrealisatie, economische vitaliteit en dat zorgde voor een verhoogde kwaliteit van leven, terwijl de nadruk lag op de ringweg Amasya van de Op dit punt onderstreepte hij dat het een investering is met een hoge toegevoegde waarde.

De ringweg met 14 artistieke gebouwen bespaart jaarlijks 110 miljoen TL en reduceert de transporttijd van een half uur tot 7 minuten.

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat ze vanwege de moeilijkheid van de landomstandigheden 3.3 kunstconstructies hebben gebouwd, waaronder 2 dubbele buistunnels, 4 dubbele viaducten, 3 brugknooppunten, 2 dubbele bruggen en 3 enkele bruggen langs de route. Hij merkte op dat het een zeer belangrijke investering is met moeilijke structuren.

Met de activering van de ringweg wees Karaismailoğlu erop dat de doorvoer van de stad, die lokaal en regionaal verkeer bevat, zal worden omzeild en het doorvoerverkeer de stad uit zal worden gehaald. Dankzij onze ringweg die de verkeersveiligheid en het comfort verhoogt, wordt jaarlijks 30 miljoen TL brandstof bespaard. De uitstoot van uitlaatgassen wordt ook aanzienlijk verminderd door het stop-and-go-wachten te elimineren. Deze weg zal het verkeer en de longen van Amasya zuiveren. '

Amasya zal zowel stedenbouw als economie ontwikkelen

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat voertuigen die gevaarlijke goederen vervoeren bij de ingebruikname van de investering niet alleen door de stad zullen rijden, maar dat Amasya ook een minder lawaaierige en schonere omgeving zal hebben. Karaismailoğlu zei dat ze een van de mooiste geschenken aan Amasya gaven, bekend als de stad van prinsen met deze diensten, "de ringweg zal ook bijdragen aan de stedelijke ontwikkeling en economische ontwikkeling van Amasya, en zal meer investeringen aantrekken".

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat zij als Ministerie van Verkeer en Infrastructuur al hun projecten hebben uitgevoerd volgens een bepaalde planning in het kader van het Transport Masterplan en hun woorden als volgt hebben ingevuld:

“Ons doel is om het land investeringen met een hoge toegevoegde waarde te bieden. Hiervoor werken we met al onze kracht. We verbinden niet alleen steden met deze wegen, maar we creëren hart-op-hart verbindingen. Met sterke banden hebben we onze natie gevestigd op elk gebied groeit en we gaan verder met een solide en zekere stap in het versterken van Turkije. We zullen werk, liefde en overvloed blijven voor onze burgers met onze wegen, bruggen, spoorwegen, luchthavens, maritieme en communicatie-investeringen. ”

amasya wegenkaart
amasya wegenkaart


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen