Wanneer betalen pensioenen voor thuiszorg en ouderen en gehandicapten op rekeningen?

Wanneer gaan de uitkeringen thuiszorg en arbeidsongeschiktheid in de boekhouding?
Wanneer gaan de uitkeringen thuiszorg en arbeidsongeschiktheid in de boekhouding?

Minister van Gezin, Arbeid en Sociale Voorzieningen Zehra Zümrüt Selçuk heeft aangekondigd dat het thuiszorgpensioen en de pensioenen voor ouderen en gehandicapten vóór het Offerfeest zullen worden betaald om vóór het feest economische steun te verlenen aan gehandicapte en oudere burgers en hun gezinnen.


Minister Selçuk zei dat ze dit jaar, als gevolg van het Offerfeest samenvielen met de data van 31 juli-3 augustus, de betalingsdata van thuiszorgpensioen en ouderen- en invaliditeitspensioenen naar voren brachten. Minister Selçuk herinnerde eraan dat de pensioenen voor ouderen en gehandicapten tussen 5 en 9 van elke maand vooruit worden betaald: “Dit jaar hebben we de betalingen voor de maand van de heilige Eid al-Adha belicht. We zullen op 29 juli voor iedereen op één dag betalen. ” zei. Minister Selçuk merkte op dat ook de thuiszorg op 29 juli zal worden betaald.

1,4 miljoen burgers zullen profiteren van pensioenen voor gehandicapten en ouderen

Minister Selçuk verklaarde dat in totaal 768 miljoen burgers, waaronder 636 duizend ouderen en 1,4 duizend gehandicapten, in augustus van hun maandelijkse en arbeidsongeschikte pensioenen zullen profiteren, en zei: “We hebben in 2022 ongeveer 2019 miljard TL aan onze burgers betaald met betrekking tot de pensioenen die onder wet nr. 10 vallen. We verwachten dit jaar dit jaar 12 miljard TL te bereiken. ” gebruikte uitdrukkingen.

535 duizend burgers krijgen een thuiszorgpensioen

Minister Selçuk benadrukte dat 535 duizend gehandicapte burgers ook zullen profiteren van betalingen voor thuiszorg, en zei dat in totaal 827 miljoen TL zal worden betaald.

Minister Selçuk wenste dat de betalingen alle gehandicapte en oudere burgers ten goede zullen komen: "Ik feliciteer de gezegende Eid-feestdagen van onze gehandicapte en oudere burgers en hun families." hij sprak.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen