Een oproep aan autobezitters die tijdens de vakantie zullen vallen 'Bespaar met LPG'

Red de autobezitters die tijdens de vakantie onderweg zijn met LPG LPG
Red de autobezitters die tijdens de vakantie onderweg zijn met LPG LPG

Het normalisatieproces dat in ons land en in de wereld is begonnen, zal ertoe leiden dat miljoenen mensen de wegen tijdens de Eid al-Adha uitstellen. Hoewel de regels voor sociale afstand en hygiëne belangrijk bleven in het normalisatieproces, werd geconstateerd dat de eigenaren van de auto na het beëindigen van de quarantaine uit de buurt bleven van voertuigen voor openbaar vervoer. Tijdens de vakantie wordt van autobezitters verwacht dat ze hun auto verkiezen boven openbaar vervoer. Door de stijgende brandstofprijzen denken miljoenen autobezitters echter na over een lange reis. De aandacht vestigend op het toenemende gebruik van privé-voertuigen na de pandemie, de grootste fabrikant van alternatieve brandstofsystemen ter wereld, brc'n's Turkije-CEO Kadir Knitter, "Terwijl het gebruik van individuele voertuigen samen met het coronavirus, openbaar vervoer, de voorkeur geeft aan automobilisten vanwege besparingen tegen de stijgende prijzen, helaas, naast het virusrisico geconfronteerd. LPG is een van de opties die het leven in het pandemische proces gemakkelijker zullen maken, omdat het zowel ecologisch als economisch is. LPG-voertuigen besparen 40 procent in vergelijking met benzineauto's. ”


De maatregelen en suggesties die tijdens het pandemieproces werden genomen, bleken onze gewoonten te veranderen. Miljoenen autobezitters, die vanwege het risico op virussen de voorkeur geven aan privévoertuigen in plaats van openbaar vervoer, wenden zich voor transport tot hun auto, terwijl de stijgende brandstofprijzen een probleem blijven vormen voor de consument.

LPG is 's werelds grootste fabrikant van alternatieve brandstofsystemen die zowel economisch als economisch voorstander is. Het is een milieuvriendelijke optie van Kcir Knitter, de Turkse CEO van Turkije, "minder vaste deeltjes volgens LPG, andere fossiele brandstoffen (PM) en draagt ​​koolstofemissies over. Voertuigen met LPG besparen 40 procent in vergelijking met benzineauto's. Met andere woorden, terwijl een voertuig gemiddeld 100 kilometer aflegt met 250 TL benzine, kan hetzelfde voertuig dezelfde weg afleggen met 60 TL LPG ”.

'LPG DE MEEST ECONOMISCHE OPTIE'

Kadir Örücü onderstreepte dat LPG de meest economische optie is: “Het is niet langer een rationele keuze om een ​​dieselauto te gebruiken met hoge initiële kosten en periodieke onderhoudskosten, waarbij de brandstofkosten een belangrijke plaats hebben in de gezinseconomie. Of uw auto nu 15 duizend km of 45 duizend km of meer is, de auto met LPG is veel zuiniger dan diesel. Het account zit in het midden. De slimste oplossing voor wie op zoek is naar zuinigheid na dit punt, is het gebruik van LPG. Autobestuurders voltooien de LPG-conversie, zodra ze zijn voltooid, kan het 40 procent goedkoper worden. ”

'SCHADE LPG DE MOTOR?'

Örücü, die de chauffeurs betreft die een lange weg zullen gaan en het oordeel verduidelijkt dat 'LPG de motor van het voertuig beschadigt', 'LPG schaadt de motor niet, het verandert het werkingsprincipe van het voertuig niet. Het is niet mogelijk voor LPG om schade aan het voertuig te veroorzaken wanneer de producten die volgens de gespecificeerde norm zijn geproduceerd, worden gebruikt, wanneer de conversie wordt uitgevoerd bij de door TSE geautoriseerde diensten en het onderhoud van het LPG-systeem periodiek wordt uitgevoerd. Het 'meerpuntsinjectiesysteem' wordt gebruikt in de meeste nieuwe generatie voertuigen. Het sequentiële systeem dat bij de LPG-conversie van deze voertuigen wordt gebruikt, beschermt de motor van het LPG-voertuig en verlengt de levensduur ervan. Er is geen prestatieverlies. De thermische waarde die LPG genereert tijdens het branden is lager dan bij benzine. Daarom krijgen voertuigen met LPG minder warmte dan benzinevoertuigen. Ook produceert LPG minder roet dan andere fossiele brandstoffen. Om deze reden wordt de levensduur van motor en motorolie verlengd, wat zowel de consument als het milieu ten goede komt. ”

'BESTUURDERS MOETEN ZORGVULDIG ZIJN'

Örücü waarschuwde de chauffeurs die tijdens de vakantie op de wegen zullen vallen en zei: “We verliezen duizenden levens omdat de verkeersregels niet elk jaar worden nageleefd. We willen dat al onze chauffeurs de verkeersregels respecteren en zich tijdens de vakantie aan de snelheidslimieten houden. ” Kadir Örücü zei: "Leuke vakantie zonder verlangen en quarantaine", we wensen een vakantie aan grote tafels waar grote gezinnen samen kunnen komen en volwassenen tijd kunnen doorbrengen met hun kleintjes.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen