Meest succesvolle gemeentelijk onderzoek uit de Corona-periode door sonar

Het meest succesvolle gemeentelijke onderzoek uit de corona-periode daarna
Foto: Kayseri Metropolitan Municipality

Sonar doet elke 3 maanden onderzoek naar 'politieke abonnees', naar kwesties die de politieke agenda vormen, waar de opvattingen van de samenleving worden bepaald. De bevindingen hier zijn ook afkomstig uit dit rapport.


Dit rapport bevat de slagingspercentages van de gemeenten, met name voor de diensten van de 'Coronaire virus'-periode. Er werd echter opgemerkt dat de reacties de mening van de burgers over de diensten van het Coronavirus omvatten, evenals hun algemene beeld van hun burgemeesters.

In de studies werden 20 grootstedelijke burgemeesters voor hun kiezers ondervraagd. Ook de burgemeesters van het district in Istanbul werden ondervraagd door hun eigen kiezers.

Met het tarief dat werd ontvangen, werden de Metropolitan Mayors die de top 10 binnenkwamen en ook de burgemeesters van de top 39 in 10 districten van Istanbul bepaald.

DE STRUCTUUR VAN HET ONDERZOEK

Onderzoek; In juli werd het Turkey Statistics Institute gebaseerd op gegevens van 20 grootstedelijke steden en uitgevoerd in 39 districten van Istanbul. Er werden face-to-face- en telefonische (CATI) enquêtes gehouden met 1000 mensen in metropolen en 600 mensen in districten van Istanbul.

De onderzoeken zijn uitgevoerd bij mensen die behoren tot verschillende sociaaleconomische en sociaaldemografische groepen in de grootstedelijke en Istanbulse districten. In provincies en districten zijn verschillende geografische quota voor nederzettingen toegepast. Quota voor leeftijd en geslacht werden ook toegepast op basis van de door TURKSTAT bepaalde gegevens.

De foutenmarge van het onderzoek op basis van provincies ligt binnen de veiligheidsgrens van 0.95% en 2.9% op basis van wijken.

Voor enquêteresultaten KLIK HIER


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen