Feest Bill of Eurasia Tunnel and Bridges 72 miljoen

Euraziatische tunnel en vakantie feest van de brug miljoen
Foto: Ministerie van Transport

Met het presidentiële besluit waren brugovergangen gratis op Eid al-Adha, maar BOT-projecten werden opnieuw uitgesloten. Door de garanties die aan deze projecten worden gegeven, zal de burger nog steeds 72 miljoen 205 duizend lira uit zijn zak halen.


Volgens het nieuws van Başak Kaya van SÖZCÜ: “Met het decreet van het voorzitterschap waren de brugpassen gratis tijdens het Offerfeest, maar het zal nog steeds 72 miljoen 205 duizend lira zijn van de Schatkist. Overeenkomstig het presidentieel decreet zijn er, vanwege de Eid al-Adha-vakantie, beginnend van donderdag 30 juli 00.00:4 uur tot dinsdag 07.00 augustus 15:XNUMX uur geen kosten voor de snelwegen, met uitzondering van de BOT-projecten en de kruisingen op XNUMX juli en de Fatih Sultan Mehmet-brug.

Aangezien de door de staat beheerde bruggen en snelwegen tijdens deze Eid al-Adha gratis zullen zijn, zal het build-oper-transfer project, dat zal worden betaald, minder vaak worden gebruikt. Daarom blijven miljoenen dollars aan garantie betaald aan particuliere wegen van de Schatkist. De burger betaalt al de prijs van de brug en de weg die hij niet is gepasseerd vanwege de betaalde bouw-operaties-overdrachtsprojecten.

CHP Zonguldak-kamerlid Deniz Yavuzyılmaz zei tegen SÖZCÜ: “Ze geven een feestelijk cadeau aan burgers met zogenaamde gratis passen, maar die gemaakt met het Build-Operate-Transfer-model zijn vrijgesteld. Ze stoppen het in een zak van een burger met een lepel en halen het met een pollepel uit de andere zak. '

OSMANGAZI EN EURASIA

Volgens de berekening van Yavuzyilmaz kost de Osmangazi-brug, die gegarandeerd 40 duizend voertuigen per dag heeft en een transitvergoeding van 224 lira heeft, de Euraziatunnel, waarvan de kosten 8 miljoen 960 duizend lira bedragen, 69 duizend voertuigen zijn gegarandeerd en 36.6 lira voor een dag tijdens het feest. De kosten van de Yavuz Sultan Selim-brug, die gegarandeerd is voor 2 miljoen 525 duizend lira, 135 duizend voertuigen per dag en waarvan de pasprijs 21.9 lira is, zullen ook 2 miljoen 956 duizend lira bedragen.

EEN REDELIJKE REDEN IS NIET TOEGEPAST, DE BURGER IS UIT DE ZAK

Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak-parlementslid, verklaarde dat de staat vooraf was beroofd met de BOT-projecten. Yavuzyılmaz zei het volgende over de berekening die hij maakte: “De kosten van de BOT-wegen voor de natie tijdens het feest zijn precies 72 miljoen 205 duizend lira. De staat wordt vooraf beroofd door middel van contracten met BOT.

Als gevolg van de avondklok die tijdens het laatste Ramadan-feest werd toegepast, kwam 100 miljoen lira uit de staatskluis voor voertuigen die niet door twee bruggen en de bijbehorende wegen gaan. Het uitstel van deze betalingen staat niet op de agenda van de regering. Overmacht wordt evenmin toegepast. Als de apocalyps ook breekt, zijn betalingen gegarandeerd. Ze deden deze projecten zodat vijf cent niet uit de zak van de natie zou komen, maar het bedrag dat aan de bedrijven moet worden betaald, blijft elke dag exponentieel stijgen. '


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen