Bosbrand in Balçova Gedeeltelijk onder controle

De bosbrand in Balcova is gedeeltelijk onder controle
Foto: Izmir Metropolitan Municipality

De brandweer van de stad İzmir Metropolitan Municipality heeft ook deelgenomen aan de brandbluswerkzaamheden die in het bosgebied bij de Balçova-dam zijn begonnen en die in korte tijd zijn gegroeid. Door een nog niet vastgestelde brand zijn de kabelbaanvoorzieningen op de top van de berg gesloten en is de toegang van civiele voertuigen tot het gebied geblokkeerd. Secretaris-generaal van de metropool Izmir. Buğra Gökçe, Balçova Districtsgouverneur Ahmet Hamdi Usta en Balçova burgemeester Fatma Çalkaya gingen ook naar de brandzone en kregen informatie over de bluswerken.


11 brandweerlieden, 12 plotters en 54 tankers, die zijn aangesloten bij de brandweer van de gemeente Izmir, nemen deel aan de brandbluswerkzaamheden die een oppervlakte van 15-50 voetbalvelden aantasten.

Gelijktijdig met de brand in Balcova grijpt ook de Metropolitan Fire Brigade in bij de brand nabij de petrochemische fabrieken in Aliaga.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen