National Electric Train is op het spoor ..! Nieuwe bestemming Nationale hogesnelheidstrein

nationale elektrische trein is op het spoor nieuw doel nationale hogesnelheidstrein
nationale elektrische trein is op het spoor nieuw doel nationale hogesnelheidstrein

"Turkey Wagon Industry Inc. (TÜVASAŞ) gehouden in zijn fabriek in het district Adapazari National Electric Rail Kit Fabriek Acceptatietests Sprekend tijdens de ceremonie Karaismailoğlu het ministerie, Turkije's enorme succes met vandaag de dag dankzij innovatieve transport- en infrastructuurtradities dragen ze meer ettirip bij het versterken van de toekomst hij zei.


Karaismailoğlu zei dat ze de grootste stap van deze aanpak hebben gezet op deze belangrijke dag waarop de binnenlandse en nationale treinstellen het testproces zullen doorstaan.

In alle transportlijnen en infrastructuurwerken zal er een Turkije nodig zijn dat wereld quarterback en wereldleider van de toekomst van Turkije met de wereld die ze sociale en economische banden hebben opgebouwd, ze de eer hadden om de wereld te verbinden met Turkije, transfer Karaismailoğlu, transport en Turkije met een visionair project zullen infrastructuur bieden Hij benadrukte dat ze blijven werken met hun bestaande bevoegdheden om van het land het land te maken dat de regels bepaalt.

Opgericht als wagenreparatiewerkplaats in 1951 TÜVASAŞ, de grootste fabrikant van spoorvoertuigen van het huidige Midden-Oosten, is sinds 2003 besteed aan arbeidsintensieve nieuwe producten, markten, recordverkopen en Karaismailoğlu van vandaag, wat erop wijst dat de winstgevendheid het lichaam vond, "Now Turkey Rail System Tools Industry Corporation, dat haar diensten onder het dak van TÜRASAŞ zal voortzetten, is vandaag een wereldmerk geworden met de capaciteit om te voldoen aan de behoeften van ons land en aan de behoeften van ons land. " hij sprak.

Karaismailoğlu, deze belangrijke ontwikkelingen, het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur, het gewicht gegeven aan hun spoorwegen in de komende periode en het project, waarin staat dat de spoorwegtechnologie van binnenlandse en nationale instrumenten vastbesloten is om de productie te blijven bevorderen. Ons doel is dat het Turkse spoorwegsysteem een ​​belangrijk centrum voor de productie wordt. . " zei.

"Turkije genereert nu technologieën en arriveerde bij de locatie-uitgevers"

Karaismailoğlu, die onder leiding van president Recep Tayyip Erdogan, grote afstanden heeft afgelegd in het kader van de ontwikkeling van de binnenlandse en nationale spoorwegindustrie, zoals op elk gebied, en dat de binnenlandse en nationale elektrische trein die ze naar de fabriekstestfase hebben gebracht door het ontwerp- en productieproces te voltooien, is het beste bewijs hiervan. We zullen ook wegtesten doen na fabriekstests. Eind dit jaar zullen we op de rails zijn en zullen we met toestemming van Allah in korte tijd het passagiersvervoer starten. ” gaf informatie.

"De eerste rit van onze binnenlandse en nationale trein, waar fabriekstests worden gestart, wordt gemaakt door onze president." zei Karaismailoğlu, toen hij begon met het trainen van de passagiersnatie zal samen het geluk beleven dat ze delen, Turkije is nu op weg naar een positie van export van technologie die technologie produceert en produceert, naar verluidt wordt gevonden in de krachtige bijdrage aan exporttransporttechnologieën in de beweging van het land.

Met deze in Turkije geïmplementeerde technologie is niet langer de ongehoorzame, het onderstreepte woordspel dat Karaismailoğlu zou zijn, zei hij: "Op het moment dat onze trein daarin werd gemaakt en het Nationale Inheemse grote offer. In het kader van het project hebben we voornamelijk de infrastructuur aangelegd. In 2019 zijn de aluminium carrosseriebouw-, lak- en zandstraaltesten van onze trein in gebruik genomen. Onze binnenlandse en nationale treinstellen werden geproduceerd met een werksnelheid van 160 kilometer per uur en een ontwerpsnelheid van 176 kilometer per uur. Het is in staat om te voldoen aan de eisen en verwachtingen op het hoogste niveau op het gebied van passagierstevredenheid en comfort, met de veiligheid van de navigatie op de voorgrond. De totale capaciteit van een set van 5 voertuigen is 324, waarvan er twee zijn gereserveerd voor gehandicapte passagiers. De carrosserieën van voertuigen zijn gemaakt van aluminium extrusieprofielen die zijn ontworpen om de belastingen te weerstaan ​​die kunnen optreden tijdens het rijden, schokken en botsingen bij een ongeval. ”

Karaismailoğlu verklaarde dat hij blijk gaf van zijn vastberadenheid om zijn doelen te bereiken met de competenties van zijn eigen ingenieurs en arbeiders, evenals hun overheersing, productiecapaciteit en milieu- en innovatieve technologieën geproduceerd in TÜVASAŞ's Adapazarı-fabriek.

"We hebben in 18 jaar 162 miljard lira uitgegeven aan spoorwegen"

Karaismailoğlu, zoals het ministerie, legde uit dat ze de afgelopen 18 jaar 880 miljard lira hebben geïnvesteerd in de transport- en communicatie-infrastructuur, dat ze 162 miljard lira hebben uitgegeven aan de spoorwegen, de spoorwegen, waar ze het leeuwendeel hebben gegeven, een zeer snel ontwikkelingsproces zijn ingegaan en de hele spoorlijn hebben vernieuwd die 150 jaar niet is aangeraakt. Hij merkte op dat ze hun droom hogesnelheidstreinlijnen bouwden.

Door de Baku-Tbilisi-Kars-spoorlijn te openen door het land te openen naar de 6e in Europa en de 8e in de wereld als operator van de hogesnelheidstrein, die de twee continenten onder de zee verbindt met Marmaray, een van 's werelds belangrijkste en zogenaamde vingerprojecten. Karaismailoğlu zei dat ze een ononderbroken spoorverbinding van Azië naar Europa bieden en zei: 'We hebben iets' belangrijker 'gegeven terwijl we zoveel in spoorwegen hebben geïnvesteerd. We zorgden voor de ontwikkeling van de binnenlandse spoorwegindustrie. In lijn met dit doel hebben we allerlei juridische regelingen getroffen die door de staat kunnen worden getroffen en de weg hebben vrijgemaakt voor de sector. ” zei.

Karaismailoğlu, gevestigd hogesnelheidstreinen in KARDEMİR in Karabük, dat zij hogesnelheidstreinscharen hebben opgesteld in Çankırı, hogesnelheidstreinen in Sivas, Sakarya, Afyon, Konya en Ankara, en bevestigingsmaterialen voor rails in Erzincan. Hij verklaarde dat ze samenwerken met Makine Kimya voor de productie van wielen en vervolgde het volgende:

“Natuurlijk laten we deze studies hier niet achter. Onze binnenlandse en nationale elektrische treinset is hiervan het beste bewijs. Snelle en hogesnelheidstreinsets zullen volgen. In het kader van dit project hebben we een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de binnenlandse industrie door samen te werken met lokale bedrijven bij de inkoop van meer dan 30 componenten. In de prototypeset, waarvan de productie was voltooid, werd een lokalisatiepercentage van 60 procent gerealiseerd. Bij massaproductie wordt een lokalisatiepercentage van 80 procent beoogd. De kosten van de prototypeset waren 20 procent goedkoper dan vergelijkbare producten uit het buitenland. Samenvattend wil ik met trots stellen dat TCDD een sterke speler is geworden in het vracht- en passagiersvervoer in regionale en mondiale zin, met de grote kracht die we van u hebben gekregen en het hoge bedrag aan investeringen. ”

“We kunnen nu zelf hogesnelheidstreinen en hogesnelheidstreinen produceren”

Karaismailoğlu stelt dat de voertuigen geproduceerd met dit project, dat eigendom is van alle instellingen voor productie- en gebruiksrechten, ook kunnen worden gebruikt in snelle en hogesnelheidstreinen. zei.

Het land is niet meer in staat om snel naar hem toe te komen en een hogesnelheidstrein te produceren, het volgende proces in Turkije, wat aangeeft dat het voertuig Karaismailoğlu in het buitenland zou moeten leveren, het einde door te zeggen:

“Met deze gevoelens en gedachten feliciteer ik oprecht de familie TÜVASAŞ, die naar ons land is gekomen door onze eerste binnenlandse en nationale elektrische trein naar ons land te brengen, en ik wens hen veel succes. Ik wil iedereen van het laagste niveau tot het hoogste niveau, van de werknemer tot de ingenieur, bedanken voor dit project. Ik wil onze president bedanken, die al 18 jaar onafgebroken werkt, ons leidt en aanmoedigt. Als Ministerie van Verkeer en Infrastructuur boeken we vooruitgang door ons te concentreren op onze doelen en brengen we ons land met zekere stappen naar de toekomst. ”Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen