Hoe krijg ik permi van de TCDD-personeelspagina?

Hoe u toestemming kunt krijgen van de tcdd-personeelspagina
Hoe u toestemming kunt krijgen van de tcdd-personeelspagina

Hoe krijg ik Permi van TCDD Personeelspagina; We hebben voor u samengesteld hoe u permi-procedures kunt maken vanaf de TCDD-personeelspagina. U kunt de permi-bewerking uitvoeren door de stappen in de onderstaande artikelen en afbeeldingen te volgen.


De Republiek Turkije State Railways (TCDD) van de persoonlijke pagina van het personeel, klik op de CHF-modules wanneer de Portal-pagina door in te loggen op de TCDD "KK" -pagina wordt geopend.

Een gratis reisdocument (Permi) wordt aangemaakt op de pagina die wordt geopend. Deze stappen
Het is als volgt;

 1. stap: Klik op de "PERMI" pagina in de bovenste balk op het persoonlijke "KKY" scherm dat op het scherm verschijnt.
 2. stap: De te reizen persoon wordt bepaald en de "ok" -knop wordt ingedrukt. Wanneer de te reizen persoon wordt aangewezen als zichzelf, vrouw of kind, wordt de volgorde van de kindervergunningcode weergegeven door op de knop van het kind te klikken om een ​​kaartje voor uw kind te kopen, en de persoon die we willen kopen, wordt geselecteerd. (Als het geselecteerde kind geen vergunning heeft, wordt er een waarschuwing gegeven.)
 3. stap: Selectie wordt gemaakt door te klikken op de "permi type" staf (personeel onderworpen aan lijstnummer 1), Twin / YHT Business One Way Permit, en 11 (Functie / YHT Economy One Way Permit), indien de contractuele staf (onder voorbehoud van heerser nummer 1) is opgenomen in het goedkeuringsinformatievak.
 4. stap: In de richting van Permi wordt op de vertrekknop geklikt waar de trein voor het eerst beweegt.
 5. stap: De route van vertrek wordt één keer aangeklikt in het routegedeelte. Klik op het dubbele vak dat binnen het aangeklikte tabblad wordt geopend.
 6. stap: Het is het stadium van het markeren van het startpunt van de trein in het systeem; Het tabblad verschijnt om het waardeveld te beperken. In het tabblad wordt de plaatsnaam van de vertrekplaats in het definitiegedeelte met een hoofdletter geschreven en druk op de entertoets.
 7. stap: Nadat de code op de vertrekplaats is aangekomen, wordt het proces geselecteerd door op de code te klikken en op enter te drukken.
 8. stap: Het wordt doorgegeven aan de aankomstbox en dezelfde acties worden ondernomen. Als u een stop wilt toevoegen, worden de eerste stop en de tweede stop op dezelfde manier geselecteerd.
 9. stap: Als er geen fout is gemaakt na het controleren van de vereiste plaatsen, wordt de eerste richting (vertrek) opgeslagen door op de knop Opslaan te klikken. Dezelfde bewerking (Return) wordt in de andere richting uitgevoerd.
 10. stap: Nadat u op de knop Opslaan hebt geklikt, klikt u op de knop Maken om een ​​retourvergunning te krijgen en worden dezelfde bewerkingen uitgevoerd. De bestemming van de vertrekroute moet de vertrekplaats van de retourroute zijn.

Hoe u toestemming kunt krijgen van de tcdd-personeelspagina Hoe u toestemming kunt krijgen van de tcdd-personeelspagina Hoe u toestemming kunt krijgen van de tcdd-personeelspagina Hoe u toestemming kunt krijgen van de tcdd-personeelspagina Hoe u toestemming kunt krijgen van de tcdd-personeelspagina Hoe u toestemming kunt krijgen van de tcdd-personeelspagina Hoe u toestemming kunt krijgen van de tcdd-personeelspagina Hoe u toestemming kunt krijgen van de tcdd-personeelspaginahoe 1

 1. Laat tcdd proberen te weten dat wanneer hij met pensioen gaat, hij geen vergunning heeft ... hij was van buiten weg De managers beschermden het pensioenrecht van de gepensioneerden niet omdat hij een lichaam en een psif was.

Beoordelingen